Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή της από το label του Antenna Group!

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Antenna, καθώς μετά την ένταξη των Vegas στο δυναμικό της, το επερχόμενο νέο άλμπουμ του Μανώλη Λιδάκη και τη στρατηγική συνεργασία της με τη Warner Music, μία… παλιά γνώριμη καλλιτέχνιδα επιστρέφει στην οικογένειά της.

Το 2009, μετά το τέλος της συνεργασίας Heaven Music και Φοίβου, η Δέσποινα Βανδή και μία ακόμη σειρά των καλλιτεχνών της εταιρείας, όπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο και ο Θάνος Πετρέλης, ακολούθησαν το δημιουργό των επιτυχιών στο καινούριο μουσικό εγχείρημα που πραγματοποίησε, τη Spicy.

Πέντε χρόνια αργότερα, κι ενώ ήταν εδώ και αρκετό γνωστό ότι ο Φοίβος για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια δεν θα υπέγραφε τον επόμενο δίσκο της, η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στη Heaven Music, με τη νέα συνεργασία των δύο πλευρών να έχει εγκαινιασθεί επίσημα πριν λίγες ημέρες με την κυκλοφορία στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού με τίτλο «Καλημέρα».

Δέσποινα Βανδή – «Καλημέρα» | Νέο τραγούδι

Τέλος, στο label του media group του Αμαρουσίου εντάσσεται από ό,τι φαίνεται και η Ελισάβετ Σπανού, κάτι που αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αφήστε το σχόλιό σας