Σε έναν καινούργιο ρόλο εμφανίζεται η Demy.

Η Demy γίνεται καρτούν και πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ του «ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι».

Τι κάνει η νεαρή τραγουδίστρια στο γήπεδο του Ηρακλή; Τον προκαλεί σε μία αναμέτρηση «danceketball». Θα μπορέσει ο Ηρακλής να της αποδείξει το ταλέντο του; Let the game begin!

Το «ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι» δείχνει στα παιδιά, μέσα από ένα άθλημα και μια σειρά προκλήσεων, τις «Μπασκετοπροκλήσεις», μια άλλη οπτική.

Όπως θα σας πει κάθε μεγάλος παίκτης, η σκληρή δουλειά, η συνεχής προσπάθεια στις προπονήσεις και η ομαδικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να φτάσεις όσο υψηλότερα μπορείς.

Πριν την Demy, στις «Μπασκετοπροκλήσεις» του Ηρακλή είχε πάρει μέρος ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος είχε γίνει επίσης καρτούν για τις ανάγκες του αντίστοιχου βίντεο.

Παράλληλα, η Demy συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Fantasia», όπου έκανε δυναμική επάνοδο στη νυχτερινή Αθήνα.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας παρουσίασε το αγγλόφωνο single «Too Late», με το οποίο κέρδισε την τρίτη θέση στο φεστιβάλ «New Wave», που διεξήχθη στο Σότσι της Ρωσίας.

Επιπλέον, αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τραγούδια του Νέου Κύματος σε μοναδικές διασκευές, ενώ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Θανάση Τσαλταμπάση και Λευτέρη Ελευθερίου στη νέα ταινία «Περιμένοντας τη Νονά» του Νίκου Ζαπατίνα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας