Το άκρως συναισθηματικό «Sober» της Demi Lovato ανοίγει έναν καινούριο κύκλο με μία στενάχωρη αποκάλυψη.

Η Demi Lovato κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Sober» και πραγματοποιεί μία από τις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις της.

Πριν εννέα μήνες, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μία εξαιρετική δισκογραφική δουλειά γεμάτη με υπέροχα τραγούδια. Το «Tell Me You Love Me» έκανε ντεμπούτο στο Νο3 του αμερικανικού «Billboard 200» και έγινε χρυσό, έχοντας ξεπεράσει τις 500.000 πωλήσεις. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, από την άλλη, το άλμπουμ έκανε είσοδο στο Νο5, που αποτελεί την υψηλότερη θέση στην οποία έχει βρεθεί στην εν λόγω χώρα η αστέρας της pop.

Έκτοτε, η Demi Lovato είχε επιδοθεί σε μία σειρά συνεργασιών.

Συνάντησε τον Luis Fonsi στο «Échame Le Culpa», μοιράστηκε με τον DJ Khaled το «I Believe» για το soundtrack της ταινίας «A Wrinkle In Time», πήρε μέρος στο δισκογραφικό αφιέρωμα στα τραγούδια του Elton John και του στιχουργού Bernei Taupin διασκευάζοντας με τον Q-Tip το «Don’t Go Breaking My Heart».

Ακολούθησαν οι δύο πρόσφατες συμπράξεις με την Christina Aguilera στο «Fall In Line» και τους Clean Bandit στο «Solo».

Η Demi Lovato δεν έκρυψε ποτέ τα ζητήματα που είχε με τις ουσίες.

Έχει δώσει μία σκληρή μάχη με τις ουσίες και έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις που σάστισαν, αναφορικά με τις καταστροφικές εμπειρίες που είχε βιώσει λόγω του χρόνιου εθισμού, της διατροφικής και της διπολικής διαταραχής, αλλά και εξαιτίας των αυτοκτονικών τάσεων που την κυρίευαν από 7 ετών.

Η νεαρή τραγουδίστρια είχε ανοίξει την καρδιά της μπροστά στην κάμερα, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ «Simply Complicated» που ακολούθησε λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου της.

Τον προηγούμενο Μάρτιο, μάλιστα, o γιόρτασε επί σκηνής τα έξι χρόνια απεξάρτησης.

Το ολοκαίνουριο τραγούδι της Demi Lovato με τίτλο «Sober» γίνεται αιτία για μία πολύ δυσάρεστη αποκάλυψη. Μέσα από τους στίχους, η 25χρονη τραγουδίστρια πραγματοποιεί ξανά μία άκρως συναισθηματική εξομολόγηση και παραδέχεται ότι έχει κυλήσει ξανά στις ουσίες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας