Η παγκόσμια superstar Christina Aguilera θα κυκλοφορήσει το νέο της album Lotus στις 12 Νοεμβρίου από την RCA Records. Το πρώτο single “Your Body”, το οποίο έγραψαν οι Max Martin, Shellback και Savan Kotecha και η παραγωγή ανήκει στους Max Martin και Shellback, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο iTunes και σε όλες τις digital πλατφόρμες στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η Aguilera είναι στο studio τον τελευταίο χρόνο δουλεύοντας το πολύ-αναμενόμενο 5ο studio album της. Δούλεψε με τραγουδοποιούς και παραγωγούς όπως Alex Da Kid και Sia ενώ το album περιέχει συνεργασία με τον CeeLo Green, που μαζί βρίσκονται στο The Voice.

«Αυτό το album μιλάει για την έκφραση και την ελευθερία», λέει η Aguilera. «Υπάρχουν πολλά που έχω περάσει προσωπικά τα τελευταία χρόνια και αυτό ο δίσκος αποτελεί μια αναγέννηση για μένα. Ο δίσκος μιλάει για την ελευθερία και για την επιστροφή στις ρίζες του ποια είμαι και τι μου αρέσει να κάνω».

Μια από τις καταξιωμένες ερμηνεύτριες της τελευταίας δεκαετίας, η Christina Aguilera έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, έχει τέσσερα No.1 singles στο Billboard Hot 100 chart και έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy. Επίσης έχει το δικό της αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood και έχει την τιμητική διάκριση να είναι η μοναδική καλλιτέχνης κάτω των 30 ετών που έχει συμπεριελήφθη στην λίστα του περιοδικού Rolling stone με τους 100 καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Το 2011 μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης ως κριτής στο βραβευμένο με Emmy show του NBC, το The Voice.

Αφήστε το σχόλιό σας