Σε τροχιά επανόδου μπαίνει η Christina Aguilera.

Πεντέμισι χρόνια αναμονής ήταν πολλά και γι’ αυτό η Christina Aguilera είναι πιο έτοιμη από ποτέ για τη μεγάλη επάνοδο στη δισκογραφία με νέα τραγούδια και το όγδοο άλμπουμ της.

Πολλές φήμες έχουν έρθει στην επιφάνεια τους τελευταίους μήνες, όμως αυτή τη φορά τα σημάδια έρχονται από την ίδια την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα κρυπτικό βίντεο, το βράδυ της Κυριακής 29 Απριλίου (σε ώρα Ελλάδας).

Το βίντεο αποτελείται από δώδεκα ξεχωριστά πλάνα που δίνουν την αίσθηση ότι προέρχονται από τα γυρίσματα ενός video clip ή ενός παρεμφερούς εγχειρήματος.

Σε μία από τις σκηνές διακρίνεται και μία κλακέτα, με σβησμένη ψηφιακά την επιγραφή.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι η Christina Aguilera προαναγγέλλει την έναρξη μίας νέας εποχής. Τα σενάρια υποστηρίζουν ότι ο νέος δίσκος της είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το Μάιο.

Την άποψη αυτή ενισχύει η πρόσφατη εμφάνιση της Xtina στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, το Σάββατο 28 Απριλίου, όπου έδειξε στο κοινό το teaser από ένα project που φέρεται να ονομάζεται «Liberation».

Το φθινόπωρο, η Christina Aguilera είχε διαγράψει όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram, μία κίνηση που είθισται να υποδηλώνει την αλλαγή σελίδας.

Ο τελευταίος δίσκος της 37χρονης τραγουδίστριας ήταν το «Lotus» και κυκλοφόρησε από την RCA Records / Sony Music το Νοέμβριο του 2012.

Πριν μερικούς μήνες, η P!nk είχε επιβεβαιώσει ότι ηχογράφησε ένα ντουέτο με την Christina Aguilera, ενώ την ίδια υπόνοια είχε αφήσει η Demi Lovato.

 

Αφήστε το σχόλιό σας