Η Charmayne Maxwell, τραγουδήστρια των Brownstone, πέθανε υπό μυστηριώδεις πτώση
Charmayne (Maxee) Maxwell

Η Charmayne Maxwell, περισσότερο γνωστή ως Maxee, μέλος του υποψήφιου για Grammy R&B συγκροτήματος των ’90ς Brownstone, πέθανε το Σάββατο (28η Φεβ) σε ηλικία 46 ετών.

Αν και η αιτία του θανάτου της δεν διαπιστώθηκε αμέσως, κάποιες αναφορές λένε πως η τραγουδίστρια υπέστη τη μοιραία πτώση στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το TMZ, η  Maxwell επρόκειτο να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου στη Δανία, όταν συνέβη το μοιραίο. Αν και δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την θάνατο της, οι πρώτες αναφορές αναφέρουν το θάνατό  της ως «ατύχημα».

Η Charmayne Maxwell ζούσε μαζί με το σύζυγό της, τον  Δανό μουσικό  και παραγωγό Carsten Soulshock, και το νεαρό γιος της.

Η γεννημένη στην Γουϊάνα τραγουδίστρια και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός της Monica “Mimi” Doby και Nichole “Nicci” Gilbert είχαν υπογράψει με την ετικέτα MJJ Music του Michael Jackson. Το μεγαλύτερο hit του γκρουπ ήταν το  «If You Love Me» που κυκλοφόρησε το 1995, το οποίο κέρδισε τους ένα Billboard Music Award και μια υποψηφιότητα για Grammy.

Μετά από σύντομη επιτυχία τoy γκρουπ, η Maxwell μετακόμισε στο Λονδίνο και υπέγραψε με την Mercury Records το 2000 για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Το μεγαλύτερο hit της στα ευρωπαϊκά charts ήταν το «When I Look Into Your Eyes» σε παραγωγή του Darkchild το οποίο έφτασε στο Νο 1.

Αφήστε το σχόλιό σας