Η Britney Spears κατάφερε πάλι να κάνει το κοινό να μιλάει για τη μουσική της. Βασικά η προσοχή έπεσε στο τελευταίο άλμπουμ της Britney Jean, που εμπορικά ήταν αποτυχία , εξαφανίστηκε από τα chart και εγκαταλείφθηκε μετά από μόλις δύο single. Δυστυχώς, όμως, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η κουβέντα δεν είναι υπέρ της.

Στο youtube ανέβηκε ένα video με τη Britney να τραγουδά ένα από τα τραγούδια του που περιλαμβάνονται στο δίσκο, το «Alien», αλλά χωρίς καμία παρέμβαση από AutoTune. Αυτό το εργαλείο που σε κάνε φωνάρα με τη μια. Με λίγα λόγια, μόνο η φωνή της Britney, ελεύθερη χωρίς καμία βελτίωση.

Το αποτέλεσμα δεν θα λέγαμε πως είναι κολακευτικό για τη Britney η οποία ήταν εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς αμφιβολία. Όλα αυτά μάλιστα λίγες μέρες μετά τις κρητικές ότι δεν τραγούδησε ποτέ ζωντανά κατά την διάρκεια των live της στο Las vegas. Σε αυτή την περίπτωση, είχε την δικαιολογία της δυσκολίας να χορεύει και να τραγουδά ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας ένα κακά τα ψέματα άψογα οπτικά show.

Εδώ έρχεται να την υπερασπιστεί ο παραγωγός William Orbit λέγοντας πως το άσχημο αποτέλεσμα οφείλετε σε ένα απλό φωνητικό ζέσταμα πριν αρχίσει η κανονική ηχογράφηση.

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι κάθε τραγουδιστής στο μικρόφωνο, στην αρχή μιας μακράς ηχογράφηση, μπορεί να κάνει μια ποικιλία ήχων-φωνών, για να θερμάνει τη φωνή του.»

Πάλι καλά που δεν ήταν η κανονική ηχογράφηση…

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας