Η Britney Spears ανακοινώνει πότε κυκλοφορεί το single με την Iggy Azalea και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ!
Britney Spears - Iggy Azalea

Ετοιμαστείτε…

Όπως φαίνεται η Britney Spears ζει μια υπέροχη περίοδο και όπως λέει η ίδια «Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη». Εκτός από το ότι περνάει υπέροχα ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του νέου της single! Το πολυαναμενόμενο τραγούδι που έκανε μαζί με την Iggy Azalea. Το single αναμένεται στις 5 Μαΐου, οπότε κάντε λίγη υπομονή.

Η τραγουδίστρια επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας σε μια συνέντευξη της στο People που μίλησε και για μερικές πτυχές της προσωπικής της ζωής. «Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη», είπε. Και αποκάλυψε την αγάπη της για τα παιδιά της. «Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου. Η δουλειά που κάνω στο σπίτι έρχεται πρώτα απ’ όλα. Έχω αναπτύξει ένα σύστημα για να τους δοθούν κίνητρα: εάν έχουν αποτελέσματα, θα λαμβάνουν από ένα δώρο το μήνα».

Η Brit είπε επίσης, ότι τα παιδιά της τα πάνε πολύ καλά μαζί με το νέο της αμόρε Charlie Ebersol, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και έξι μήνες. «Δέθηκαν αμέσως και διασκεδάζουν πολύ. Νομίζω ότι είναι πραγματικά υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας, μαζί του είναι όλα πιο χαλαρά».

Όλα καλά και υπέροχα στην ζωή της Britney που έχει νέες προτεραιότητες και σύντομα θα μας χαρίσει και ένα νέο single. Υπομονή μέχρι τις 5 Μάη.

Αφήστε το σχόλιό σας