Οι φήμες λένε ότι έχει η κυρία Carter βρίσκεται κοντά στο να παίξει έναν νέο υπερήρωα σε μια μελλοντική ταινία της Marvel.

Είναι η Beyonce έτοιμη να έρθει αντιμέτωπη με τον Thor, τον Iron Man το The Hulk; Εάν οι τελευταίες φήμες είναι αλήθεια… θα μπορούσε να συμβεί!

Ναι, καλά διαβάσατε η Queen Bey έχει συνδεθεί με ένα μελλοντικό ρόλο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με τα αφεντικά της Marvel και της Disney να θέλουν να βρουν ένα ρόλο για την αστέρα του «7/11» σε ένα νέο project των Avengers.

«Θα θέλαμε να έχουμε Beyonce μαζί μας, είναι σχεδόν βέβαιη ως νεοεισερχόμενη στην οθόνη από τον υπάρχοντα κατάλογο κόμικ χαρακτήρων της Marvel», στέλεχος της Disney φέρεται να είπε στην Daily Star.

Η Beyonce δεν είναι ξένη προς τη μεγάλη οθόνη, έχει παίξει ένα σπουδαίο ρόλο στο Dream Girls, αλλά και στο ενεργητικό της έχει και ρόλο στο λατρεμένο Austin Powers In Goldmember και πρόσφατα έδωσε την φωνή της στην animation ταινία Epic (Το μυστικό βασίλειο του δάσους).

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της κυρίας Carter συνδέεται με το ρόλο ενός σουπερήρωα, αφού το όνομά της ρίχτηκε στο τραπέζι όταν η Warner Bros έψαχνε να βρει ποια θα παίξει το ρόλο της Wonder Woman στο «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης», πριν αυτός καταλήξει στην Gal Gadot.

Λέτε να την δούμε σαν Captain Marvel;

Αφήστε το σχόλιό σας