Αυτό είναι το πρώτο εξώφυλλό για τη Beyonce για το 2014 και είναι για το αμερικάνικο περιοδικό OUT, αφιερωμένο στους ομοφυλόφιλους.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για το Power Issue και κανένας άλλος χαρακτήρας θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει καλύτερα τη δύναμη και την υπερηφάνεια, την ίδια στιγμή – αλλά πάνω απ ‘όλα … την ομορφιά!

Beyonce-1

Σε μια φωτογράφιση από τους Santiago & Mauricio η Bey είναι υπέροχη, ποζάροντας αλλά Marilyn Monroe στυλ αλλά και τόπλες για το τεύχος Μαΐου.

Beyonce-2

Η φωτογράφηση έγινε κατά την διάρκεια ακόμα του Mrs Carter World Tour, με την Beyonce να τρέχει για τα live και να απαντάει στις ερωτήσεις μέσω e-mail, με την “Drunk In Love” ντίβα να έχει να πει σημαντικά πράγματα για τα δύο μέτρα και σταθμά της μουσικής βιομηχανίας.

Beyonce-3

“Υπάρχει μια διττή προσέγγιση, όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητα. Οι άνδρες είναι ελεύθεροι, οι γυναίκες όχι. Είναι τρελό. Τα παλιά διδάγματα της υποβολής και ευθραυστότητας, μας έχουν κάνει θύματα.Οι γυναίκες είναι κάτι πολύ περισσότερο. ”

Beyonce-4

“Είμαι πολύ χαρούμενη, αν τα λόγια μου μπορεί να εμπνεύσουν ή να ενισχύσουν εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος μιας καταπιεσμένης μειονότητας … Είμαστε όλοι ίσοι και όλοι θέλουμε τα ίδια πράγματα: το δικαίωμα να είμαστε ευτυχισμένοι, απλώς να είμαστε αυτό που είμαστε και να αγαπάμε αυτό που θέλουμε να αγαπάμε.”

Beyonce-5

Αφήστε το σχόλιό σας