Η Beyoncé δίνει σπάνια συνέντευξη για να λανσάρει την νέα της αθλητική συλλογή και δίνει πολύτιμες συμβουλές για να έχετε εμπιστοσύνη στο σώμα σας  

Στις 14 Απριλίου θα βρίσκεται στα στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού η Ivy Park. Η αθλητική συλλογή της Beyoncé για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016, που περιλαμβάνει πάνω από διακόσια κομμάτια σε ρούχα, παπούτσια και πολλά αξεσουάρ.

Η σειρά είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Beyoncé με τον σερ Philip Green. Η συνεργασία των team διήρκεσε 18 μήνες.

Για τη διαφήμιση της σειράς η Queen Bey έκανε μια φωτογράφιση για το τεύχος Μαΐου του βρετανικού και αμερικάνικου ELLE αποδεικνύοντας πως ξέρει να κάνει την καλύτερη καμπάνια – προβάλλοντας πάνω απ’ όλα την εικόνα της – και μίλησε για το άγχος της να είναι πάντα τέλεια και δίνει συμβουλές για το να έχεις εμπιστοσύνη στο σώμα σου.

View this post on Instagram

@weareivypark #ELLExBEYONCÉ

A post shared by ELLE UK (@elleuk) on

 

Βλέπετε στο προσωπικό μας λεξιλόγιο, στα συνώνυμα της λέξης «τελειότητα» εμφανίζεται η λέξη Beyoncé. Ωστόσο, η αγαπημένη μας ντίβα μας εξηγεί την πίεση που προκύπτει από το να αναζητάς την τελειότητα σε κάθε τομέα, παρέχοντας κάποιες συμβουλές για αυτούς που δυσκολεύονται να βρουν τη σωστή διάσταση της ευεξίας.

«Πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Δεν πρέπει να μιλάμε για τελειότητα, αλλά το γεγονός ότι πρέπει να έχεις ένα στόχο – εξήγησε η Queen Bey στο Elle – Πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας και πώς το ταΐζουμε»

Η Beyoncé μας υπενθυμίζει ότι μεταξύ των πολλών ταλέντων της, είναι επίσης εξαιρετική δασκάλα στο να δίνει δίνει πολύτιμες συμβουλές:

«Οι γυναίκες πρέπει να βρουν χρόνο για να επικεντρωθούν στην ψυχική ευεξία, να πάρουν χρόνο για τον εαυτό τους, να καλλιεργήσουν την πνευματική πλευρά, χωρίς να αισθάνονται ένοχες ή εγωίστριες. Ο κόσμος θα σας δει με τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και θα σας συμπεριφερθεί όπως εσείς  συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας.»

beyonce-elle-uk-cover-1-1459780789-herowidev4-0

Η φιλοσοφία της Beyo αντικατοπτρίζεται επίσης στο νέο της brand, Ivy Park:

«Είναι πραγματικά η ουσία: να γιορτάσουμε κάθε γυναίκα και το σώμα της που προσπαθεί πάντα να κάνει καλύτερο. Το ονόμασα Ivy Park γιατί το πάρκο είναι ένας κοινός μας χώρος. Μπορούμε όλοι να πάμε εκεί και είμαστε όλοι καλοδεχούμενοι. Είναι κάθε μέρος που έχουμε δημιουργήσει για τους εαυτούς μας»

Δείτε φωτογραφίες. Αν θέλετε να διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Bey στο ELLE πατήστε εδώ.

beyonce-elle-uk-cover-2-1459780790 beyonce-elle-uk-cover-3-1459780790

beyonce-elle-uk-cover--1459437910

beyonce_elle_cover

Αφήστε το σχόλιό σας