Η Beyoncé "εξομολογείται" στην Oprah Winfrey
Η Beyoncé «εξομολογείται» στην Oprah Winfrey

Η τραγουδίστρια μίλησε στη διάσημη παρουσιάστρια για τον ερωτά της για τη μουσική, τον γάμο της και το δέσιμο της με τον Jay-Z.

Η Beyoncé «εξομολογείται» στο σαλόνι της Oprah Winfrey.

Αφού έδωσε το παρών τη Τρίτη 12 του Φλεβάρη στη Νέα Υόρκη στη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για την ζωή της αμερικανικής ποπ σταρ, «Life Is But A Dream», η διάσημη παρουσιάστρια πήρε συνέντευξη από την Bee συνέντευξη η οποία μίλησε μιλήσει για την ιδιωτική και επαγγελματική της ζωή.

Η πρώην Destiny’s Child είπε στη Oprah πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε πάρει περίπου 26 κιλά και όταν επέστρεψε στη σκηνή τρις μήνες μετά τη γέννηση της Blue Ivy Carter, κατάλαβε ποσό είχε βαρύνει το σώμα της. Για την Bee το πιο σημαντικό εκείνη τη στιγμή ήταν να καταλάβει αν ένιωθε την ίδια χαρά οπός πριν να είναι στη σκηνή και ευτυχώς ήταν το ίδιο. Η Beyoncé είπε πως αισθάνεται πολύ τυχερή που είναι τραγουδίστρια, γιατί αγαπάει τη δουλειά της, αγαπά να τραγουδάει και αγαπά αυτό που νιώθει όταν τραγουδάει.

Ο Jay-Z δεν θα μπορούσε να λείπει από τη «κουβεντούλα» και η Beyoncé είπε ότι είναι ο μεγάλος της έρωτας και διαβεβαίωσε πως δε θα ήταν η γυναίκα που είναι σήμερα , αν δεν είχε στο σπίτι τον άντρα που έχει. Για τη τραγουδίστρια, ο άντρας της είναι ένας πυλώνας και είπε πως πριν γίνουν ζευγάρι ήταν πολύ καλοί φίλοι για περίπου ένα χρόνο, πριν βγουν το πρώτο τους ραντεβού. Σύμφωνα με τη Bee, αυτό έκανε ακόμα πιο δυνατό το δεσμό τους.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Beyoncé θα μεταδοθεί στο Oprah’s Next Chapter την Κυριακή 17 Φλεβάρη.

Αφήστε το σχόλιό σας