Η Becky G πατά τέρμα το γκάζι και δε σταματά πουθενά.

Η Becky G παρουσιάζει το νέο single «Green Light Go» που κυκλοφορεί από τις Kemosabe Records / RCA Records / Sony Music.

Το «Green Light Go» είναι η επόμενη κυκλοφορία της μετά το «LBD» (Little Black Dress), το οποίο συγκέντρωσε εγκωμιαστικές κριτικές. Το «Idolator» το αποκάλεσε «δίγλωσσο smash» και το «Paper Magazine» χαρακτήρισε την Becky G «πραγματική αστέρα της urban».

Η Becky G σχολιάζει για το νέο τραγούδι της: «Το “Green Light Go” για εμένα αντιπροσωπεύει ότι δεν παίρνω το “όχι” για απάντηση, βαδίζω στο δικό μου μονοπάτι και δίνω εγώ στον εαυτό μου το πράσινο φως. Είμαι υπερήφανη Μεξικανο-Αμερικανίδα, τριαντάφυλλο στην άσφαλτο, γεννημένη και μεγαλωμένη στους δρόμους του Λος Άντζελες.»

Το «Green Light Go» φιλοδοξεί να προστεθεί δίπλα σε επιτυχημένες κυκλοφορίες της Becky G όπως το «Mayores», το video clip του οποίου διαθέτει πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο προβολές, και το «Sin Pijama» με τη Natti Natasha, που έχει μετρήσει πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια επισκέψεις ήταν ένα από δύο μοναδικά βίντεο που έφτασαν πέρυσι στο Vevo στο ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου προβολών.

Το φθινόπωρο, η Becky G κέρδισε δύο Latin American Music Awards, για την «Αγαπημένη (Γυναίκα) Καλλιτέχνιδα» και για το «Αγαπημένο Urban Τραγούδι» με το «Mayores», ενώ της έχει απονεμηθεί το «Diamond Play Button» του YouTube για τη συγκέντρωση περισσότερων από δέκα εκατομμυρίων ακολούθων στην πλατφόρμα.

Την παραγωγή του «Green Light Go» έχει ο φροντίσει ο έμπειρος Supa Dups μαζί με τους Gabriel Stephen Blizman και John Shullman.

 

Αφήστε το σχόλιό σας