Η βαλίτσα των διακοπών
Η βαλίτσα των διακοπών

Φεύγουμε για διακοπές!Ετοιμάσετε σωστά και χωρίς να ξεχάσετε σημαντικά πράγματα!

Για να προετοιμάσουμε τη βαλίτσα σας, χωρίς τον κίνδυνο να ξεχάσουμε τα πιο σημαντικά πράγματα που θέλουμε να πάρουμε μαζί μας πρέπει να ακολουθήσουμε μερικά απλά βήματα.

Πρώτα απ ‘όλα φτιαχτέ μια λίστα με τα ρούχα που θα θέλετε να φορέσετε στις διακοπές, έτσι ώστε να έχετε τα πάντα έτοιμα και «συμφωνημένα».

Αποφύγετε να πάρετε μαζί σας μεγάλες πετσέτες,προτιμήστε αυτές με μικροΐνες.

Όσο αφορά το τα καλλυντικά ή αρώματα 1ον δε χρειάζεται να τα πάρεις όλα, μόνο τα βασικά και καλό είναι να μη τα βάλεις μαζί με τα ρούχα.Χρησιμοποιείστε ένα ξεχωριστό νεσεσέρ που θα το κρατάς μέσα στην μεγάλη σου τσάντα ώμου!

Μην ξεχάσεις να πάρεις ένα μίνι φαρμακείο, με κάτι για τα τσιμπήματα, κάτι για τον πονοκέφαλο και κάτι για μετά τον ήλιο σε περίπτωση που καείς.

Φρόντισε να πάρεις μαζί σου τουλάχιστον δύο μαγιό, ενώ όλα τα ρούχα να τα διπλώσεις όσο καλύτερα μπορείς. Για τις γυναίκες tip.Τα φορέματα δίπλωσέ τα στη μέση και μετά κάν’ τα ρολά! Έτσι θα αποφύγεις το τσαλάκωμά τους!

Τη βαλίτσα μας την ετοιμάζουμε με ηρεμία και όχι τελευταία στιγμή, για τι σίγουρα κάτι θα ξεχάσουμε!

Δε ξεχνάμε να πάρουμε μερικά αξεσουάρ,το παρεό μας,αντηλιακό, καπέλο, ipod, το βιβλίο μας για όσους διαβάζουν, τα εισιτήρια και ταυτότητα ή διαβατήριο για όσους τυχαίνουν θα βγούνε εκτός Ελλάδας ή Ε.Ε.

Καλές διακοπές!

Αφήστε το σχόλιό σας