Το μυστήριο λύθηκε: Η Avril είναι πια καλά!

Πριν από αρκετό καιρό η Avril Lavigne μας είχε ανησυχήσει ανακοινώνοντας την προσωρινή αναστολή των live της λόγο μιας μυστηριώδης ασθένειας.  Μετά την είδαμε ξανά στο video του «Give You What You Like» και πιστεύαμε πως ήταν καλύτερα αλλά το μυστήριο με την υγεία της παρέμενε…  τι εμπόδιζε την Avril να αφοσιωθεί στη μουσική για τόσο καιρό; Τέλος, η απάντηση ήρθε: Η Avril έπασχε από τη νόσο του Lyme.

Avril Lavigne

Η νόσος του Lyme  είναι μια ασθένεια που πλήττει το νευρικό σύστημα. Στα ελληνικά η Νόσος του Lyme είναι γνωστή και ως Βορρελίωση. Είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο  Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

Η Avril σε συνέντευξη της στο περιοδικό People μίλησε για την αρρώστια της και τα ανησυχητικά συμπτώματα:

«Έτρωγα ελάχιστα και όταν πήγαμε στην πισίνα αναγκάστηκα να γυρίσω σπίτι και να πέσω στο κρεβάτι […].  Οι φίλοι μου με ρώταγαν «Τι συμβαίνει; Εγώ δεν το ήξερα […].» Δεν είχα ιδέα πως ένα έντομο θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο πράγμα»

Για να πούμε την αλήθεια κανένας μας δεν ήξερε πως υπήρχε αυτή η αρρώστια, αλλά είμαστε χαρούμενοι που η Avril είναι καλά και ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από κάτι τόσο τρομερό:

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν  μπορούσα να μιλήσω ή να κινηθώ. Νόμιζα ότι πέθαινα»

Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα το πέρασε έχοντας στο πλάι της μητέρας της στο Οντάριο, όπου μαζί με τον άνδρα της Lavigne, Chad Kroeger τραγουδιστή των Nickelback, την φρόντιζαν.

Για να δείτε πόσο τρομερή είναι η Νόσος του Lyme, φτάνει να σας πούμε πως περίπου 300.000 άνθρωποι στην Αμερική νοσούν κάθε χρόνο από τη νόσο Lyme και πρόσφατα μελέτες δείχνουν ότι η ασθένεια βρίσκεται σε έξαρση σε Καναδά και Βόρεια Ευρώπη.

Τα άμεσα σχέδια της τραγουδίστριας είναι ένα νέο κομμάτι για τους Παραολυμπιακούς του Ιουλίου στο Λος Άντζελες.

Αφήστε το σχόλιό σας