Νευρίασε η Ariana «Δεν είμαι η πρώην του Big Sean»

Η Ariana Grande έπιασε το twitter την Κυριακή και με ένα φλογερό υβρεολόγιο τα βάζει με τα δύο μέτρα και σταθμά μισογυνισμό και ζητάει να εκτιμούν τις γυναίκες για τα επιτεύγματά τους, αντί για το ποιόν βγαίνουν.

«Αυτό που εννοούσα όταν είπα ό, τι είπα ότι δεν είμαι η πρώην του Sean είναι ότι έχω κουραστεί να ζω σε έναν κόσμο κόσμο όπου μια γυναίκα αναφέρεται ως το παρόν ή το μέλλον  ενός άντρα  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ / ΚΑΤΟΧΗ», έγραψε. «Εγώ δεν. ανήκω. σε κανέναν. αλλά στον εαυτό μου. και ούτε και εσείς».

Η 21χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε τη δήλωσή της γράφοντας «Να έχεις «εξουσιοδότηση» δεν είναι το ίδιο με το να είσαι «σκύλα» και την ολοκληρώνει παραθέτοντας μια φράση της φεμινίστριας, δημοσιογράφου, Gloria Steinem που αναγνωρίστηκε στις ΗΠΑ σε εθνικό επίπεδο ως ηγέτης και εκπρόσωπος του φεμινιστικού κινήματος στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Η τραγουδίστρια του Problem έκανε την δήλωση μετά από μια συνέντευξη στην Βρετανική εφημερίδα The Sun, όπου απέρριψε φήμες πως έβγαινε με τον Niall Horan των One Direction.

Η Grande είχε εντοπιστεί να φεύγει από το σπίτι του τραγουδιστή τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά επέμεινε ότι είχε πάει εκεί με φίλους για ένα βραδινό παιχνίδι.

Αυτή είναι ολόκληρη η δήλωση της Ariana:

CG51qwWWgAAX1ka

Αφήστε το σχόλιό σας