Η Ariana Grande συνεχίζει να ζητάει συγνώμη και δημοσιεύει ένα video για τους fan
Ariana Grande

Ξανά συγνώμη ζητάει η Ariana Grande που έγλειψε τα ντόνατς τις προάλλες… sorry babes

Η Ariana Grande έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη για το βίντεο στο οποίο την είδαμε να  «γλείφει» ντόνατς σε έναν φούρνο στη Καλιφόρνια και που είπε πως μισεί την Αμερική, με ένα παρατεταμένο μήνυμα στο Twitter. Όμως, η τραγουδίστρια δεν θεώρησε επαρκή την πρώτη της συγνώμη και έτσι έκανε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει στους θαυμαστές της και λέει πως πραγματικά λυπάται!

«Θέλω να κάνω ένα βίντεο για να ζητήσει συγγνώμη και πάλι για το λάθος μου στο video με τα  ντόνατς – λέει η Ariana – νιώθω σαν να έχασα την ευκαιρία μου πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη και να εκφράσω το πώς αισθάνομαι επειδή ήμουν πολύ απασχολημένη με το να εστιάσω στα προβλήματα με την βιομηχανία τροφίμων… θέλω να εκφραστώ με έναν διαφορετικό τρόπο, έτσι να ΄μαι εδώ, να ζητώ συγγνώμη και πάλι».

«Να βλέπεις ένα video του εαυτού σου τραβηγμένο εν αγνεία σου ενώ συμπεριφέρεσαι άσχημα είναι σαν ένα απότομο ξύπνημα – είπε η τραγουδίστρια – Ήμουν τόσο αηδιασμένος με τον εαυτό μου. Ζητάω συγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά μου και για τα λόγια μου. Νιώθω τόσο άσχημα, πάντοτε ήθελα να είμαι μόνο ένα καλό παράδειγμα για όλους σας babes και τον καθένα που με ακολουθεί».

«Είμαι είκοσι δύο χρονών, είμαι άνθρωπος και έχω ακόμα πολλά να μάθω», δήλωσε η Ariana.

Στην πραγματικότητα οι arianator έχουν ήδη συγχωρεθεί. Στο Twitter μάλιστα σαν τρελό κυκλοφορεί το hashtag #WeForgiveYouAriana.

Αφήστε το σχόλιό σας