Η Ariana Grande πρώτα λέει πως «Μισεί την Αμερική» και μετά ζητάει συγνώμη
Ariana Grande

Αυτός είναι ο λόγος που η Ari είπε αυτά τα πράγματα για τη χώρα της

Αυτή τη φορά η Ariana Grande σόκαρε την Αμερική και τον κόσμο χτες με ένα video με τρις διαφορετικούς λόγους. Η νεαρή πριγκίπισσα της pop χθες ήταν πρωταγωνίστρια σε ένα βίντεο στο οποίο στην αρχή «έγλυφε» τη ζάχαρη από ντόνατς που δεν είχε αγοράσει. Μετά στο ίδιο πάντα video την είδαμε να φιλιέται με τον υποτιθέμενο νέο της boyfriend… και στο τέλος του video είπε πως μισεί την Αμερική!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο που τραβίχτηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έκανε τον γύρο του κόσμου. Μετά από μερικές ώρες της σιωπής, η Ariana αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη και να πει τη δική της εκδοχή των γεγονότων. Τα λόγια της αναφέρονται στον αμερικανικό τρόπο ζωής, και ιδίως στις επιβλαβείς συνήθειες που σχετίζονται με τη διατροφή.

Η τραγουδίστρια έκανε μια δήλωση στο Twitter:

«Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αμερικάνα και πάντα έλεγα πως αγαπώ τη χώρα μου. – Έγραψε – Αυτό που έχω πει σε μια ιδιωτική στιγμή, ενώ αγόραζα λουκουμάδες με τους φίλους μου, βγήκε από τα συμφραζόμενα και λυπάμαι που δεν το είπα προσέχοντας της επιλογή των λέξεων μου».

H Ariana συνέχισε λέγοντας.

«Είμαι υποστηρικτής της υγιεινής διατροφής, το φαγητό είναι πολύ σημαντικό για μένα, και μερικές φορές με θυμώνει που οι Αμερικανοί τρώνε και καταναλώνουν πράγματα χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες που έχει αυτό στην υγεία και την κοινωνία γενικότερα. Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό παιδικής παχυσαρκίας με κάνει να νιώθω άσχημα. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους ίδιους και και τα παιδιά για τους κινδύνους από το πρόχειρο φαγητό, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα από τη βιομηχανία τροφίμων.»

Και αφού είπε όλους τους λόγους ζήτησε συγνώμη.

«Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε να εκφραζόμουν με διαφορετικό τρόπο. Ως δημόσιο πρόσωπο έχω τις ευθύνες μου και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ζητώ και πάλι συγγνώμη αν μου προσέβαλα κανέναν.»

arianagrandedonuts

Πάντως εμάς μας φάνηκε πως της αρέσουν πολύ τα ντόνατς και πως περίμενε πως και πως να βγούνε από τον φούρνο.

Αφήστε το σχόλιό σας