Ο DJ και παραγωγός Diplo αποκαλύπτει ότι η Ariana Grande είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια. Το επόμενο single θα είναι ένα featuring με τους Major Lazer;

Η Ariana Grande μπορεί να είναι προσωρινά απασχολήμένη με το Dangerous Woman World Tour, αλλά ο νέος της δίσκο μπορεί να κυκλοφορήσει νωρίτερα από ό, τι φαντάζεσαι…

Ενώ το βορειοαμερικανικό σκέλος του Dangerous Woman World Tour φτάνει στο τέλος του και ετοιμάζεται να μετακόμισε στη Γηραιά Ήπειρο (8 Μαΐου θα ξεκινήσει από τη Στοκχόλμη), η Ariana Grande βρήκε το χρόνο να συνεργαστεί με τον hitmaker Calvin Harris, ο οποίος έχει στρατολογήσει τον Pharrell Williams και τον Young Thug για το τελευταίο του single, Heatstroke (ακούστε το ΕΔΩ).

Αλλά οι δεσμεύσεις της νεαρής ποπ σταρ δεν σταματάν εκεί, επειδή η Ari είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο υλικό που έχει ηχογραφήσει τους τελευταίους μήνες, κομμάτια που έρχονται συνεργασία τους Major Lazer. Αυτό επιβεβαιώνει ο Diplo, ιδρυτής του γκρούπ λέγοντας:

Κάναμε κάποια πράγματα με την Ariana. Έχει έναν τόνο καινούργια τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν, αλλά δεν είμαι βέβαιος πώς θα γίνει η διαχείριση.

Το πρόβλημα, είπε, είναι να βρεθεί η σωστή στιγμή για να κυκλοφορήσουν αυτές τις συνεργασίες:

Το δυσκολότερο πράγμα με τα μεγάλα αστέρια είναι να ταιριάξεις το χρόνο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ανταγωνισμό με αυτούς στη κατάταξη (αναφέρεται στο single του Calvin Harris ft. Ariana κ.α) … εμείς απλά θέλουμε όλοι να είναι ευχαριστημένοι, γι ‘αυτό περιμένουμε.

Τα λόγια Diplo δείχνουν ότι κάτι μπορεί να βγει μόλις το Heatstroke κάνει τον κύκλο του, κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι, όταν μια συνεργασία Ariana Grande & Major Lazer θα μπορούσε να τα σπάει στα ραδιόφωνα και στις παραλίες.

Αναμένουμε να δούμε αν τα λόγια του DJ είναι αλήθεια. Μέχρι τότε θυμηθείτε το stippet που Ari είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016.

Αφήστε το σχόλιό σας