Τα συγκινητικά λόγια της Ari στους fan

Η Ariana Grande χρησιμοποίησε το Instagram για να στείλει ένα ειλικρινή (και συγκινητικό) μήνυμα στους fan της τώρα που τελείωσε το ευρωπαϊκό σκέλος του Dangerous Woman Tour.

Η τραγουδίστρια του «One Last Time», έγραψε στους follower της στο τέλος της συναυλίας στο Τορίνο για να τους ευχαριστήσει για την αγάπη και την υποστήριξη που έδειξαν, μετά τη φοβερή τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ.

View this post on Instagram

At the close of this European leg of my Dangerous Woman tour, I just wanted to thank you properly for the overwhelming love and support you’ve shown me, my crew, and each other during this challenging time. Spending this time with you this month has been so very healing and special! Thank you for being here. Thank you from the bottom of my heart for your generosity in supporting One Love Manchester and for helping the families as much as you possibly could. Thank you for bringing your absolute brightest, most passionate, contagious energy to these shows and for wiping my tears away. ♡ I'm immensely grateful!!!! I hope you can feel my love, wherever you are because I'm sending you all that I've got. See you so soon. ♡ @alfredoflores @dangerouswomantour

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

«Απλά θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε σε μένα, την ομάδα μου και ο ένας στον άλλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Περνώντας αυτό το μήνα μαζί σας ήταν θεραπευτικό και ξεχωριστό!»

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη γενναιοδωρία σας και για την υποστήριξη του One Love Manchester και που βοηθήσατε τις οικογένειες όσο το δυνατόν περισσότερο».

«Σας ευχαριστώ που φέρατε τη φωτεινότερη, τη πιο παθιασμένη και λοιμώδη ενέργεια στις συναυλίες μου και σκουπίσατε τα δάκρυά μου».

«Ελπίζω να μπορείτε να νιώσετε την αγάπη μου, όπου κι αν βρίσκεστε, γιατί σας στέλνω ότι έχω. Τα λέμε σύντομα».

Με το One Love Manchester, η Ariana κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το We Love Manchester Fund, για την υποστήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Η πόλη του Μάνστεστερ έχρησε την τραγουδίστρια επίτιμη πολίτη της πόλης, η προσφορά της στην πόλη σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Αφήστε το σχόλιό σας