Αυτά είναι τα 15 τραγούδια που θα ακούσουμε στο «Sweetener».

Η Ariana Grande μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους τίτλους των 15 τραγουδιών που θα περιέχει το άλμπουμ.

Ο τέταρτος προσωπικός δίσκος της Αμερικανίδας pop star ονομάζεται και τα αποκαλυπτήρια του έχουν προγραμματιστεί από τη Republic Records / Universal Music για τις 17 Αυγούστου.

Μέχρι στιγμής είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τρία από τα τραγούδια του άλμπουμ συν την εισαγωγή.

Η αρχή έγινε με το αγαπημένο «No Tears Left To Cry», το οποίο σηματοδότησε τη δισκογραφική επάνοδο της Ariana Grande και της χάρισε επιπλέον το καλύτερο ντεμπούτο που έχει πραγματοποιήσει στο YouTube έως τώρα. Το τραγούδι σημείωσε εξαιρετική πορεία και στην Ελλάδα, έχοντας αναρριχηθεί έως το Νο 4 του διεθνούς Airplay Chart.

Μετέπειτα κυκλοφόρησε η συνάντηση της Ariana Grande με τη Nicki Minaj στο «The Light Is Coming», επεκτείνοντας το ιστορικό των συνεργασιών τους.

Με αφορμή τα γενέθλια της στις 26 Ιουνίου, η 25χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε το «Raindrops», τη σύντομη εισαγωγή του επερχόμενου άλμπουμ της.

Αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε επίσης το πολυαναμενόμενο «God Is A Woman», που αποτελεί το δεύτερο επίσημο single του «Sweetener» μετά το «No Tears Left To Cry». Το τραγούδι συμπληρώθηκε οπτικά με ένα ακόμα εξαίσιο video clip που προκαλεί το θαυμασμό και περιλαμβάνει πλήθος φεμινιστικών μηνυμάτων.

Λιγότερο από ένα μήνα πριν την άφιξή του «Sweetener», η Ariana Grande δίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τους τίτλους από τα 15 τραγούδια του, μέσα από τον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε στο Instagram για το δίσκο.

Ανάμεσα σε διάφορες ονομασίες οι οποίες είχαν γίνει γνωστές όταν συμπεριλήφθηκαν στο video clip του «No Tears Left To Cry», διακρίνουμε και ένα κομμάτι με τον τίτλο «Pete», το οποίο είναι πιθανώς ιντερλούδιο και αναφέρεται φυσικά στον αρραβωνιαστικό της Ariana, τον Pete Davidson.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη οι συνεργασίες που θα ακούσουμε στο «Sweetener», η Ariana Grande έχει αναφέρει ότι στο «Borderline» θα κάνει guest εμφάνιση η Missy Elliott.

Οι τίτλοι των τραγουδιών του «Sweetener»:

1. Raindrops
2. Blazed
3. The Light Is Coming
4. REM
5. God Is A Woman
6. Sweetener
7. Successeful
8. Everytime
9. Breathin’
10. No Tears Left To Cry
11. Borderline
12. Better Off
13.  Goodnight N’ Go
14. Pete
15. Get Well Soon

 

Αφήστε το σχόλιό σας