Η Ariana Grande αποκαλύπτει τι μπορούν να περιμένουν οι fans από το νέο της άλμπουμ «Moonlight»
Ariana Grande

Η Ari αποκαλύπτει ότι το νέο της άλμπουμ ετοιμάζεται πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενε και πως ο fans θα μπορούν να το ακούσουν πολύ σύντομα.

Υπέροχα νέα για τους #Arianators…  γιατί η Ariana Grande αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για το νέο της άλμπουμ.

«Δουλεύω σε πολλή νέα μουσική, είμαι πραγματικά εμπνευσμένη τον τελευταίο καιρό και είμαι περήφανη γι’ αυτό.  Νιώθω σαν αυτό είναι σίγουρα η καλύτερη μουσική που έχω κάνει αλλά σίγουρα είμαι πολύ περήφανη αυτό, είμαι πολύ ενθουσιασμένη, απέχει πολύ ακόμα φυσικά αλλά πάντα μιλάω γι’ αυτό πολύ νωρίς γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ μοιράζονται αυτά τα πράγματα με τους fans μου» είπε η τραγουδίστρια στα παρασκήνια του Summertime Ball.

Μάλιστα η Ariana αστειεύτηκε πως οι fans της θα ακούσουν το δίσκο πολύ νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο λέγοντας:

«Οι θαυμαστές μου είναι σαν τους καλύτερους φίλους μου, μπαίνω online και ακριτολογώ ένα σωρό πράγματα που δεν θα έπρεπε να πω και μόλις έβαλα Snapchat έτσι Θεός ξέρει, ολόκληρο το άλμπουμ μου θα διαρρεύσει σε δύο ημέρες!»

Όσο για το αν το νέο άλμπουμ «Moonlight» θα πρέπει να το περιμένουμε φέτος η Ariana Grande είπε πως δεν ξέρει ακόμα αλλά η μουσική έρχεται μαζί πολύ γρήγορα. Είπε πως δεν θέλει να βιαστεί αλλά αν όλα έρχονται μαζί τόσο γρήγορα δεν ξέρει πραγματικά το πότε. «Δεν έχω ιδέα, νιώθω σαν να μπορούσε να είναι τον επόμενο μήνα!» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι είπε:

Αφήστε το σχόλιό σας