Ακύρωση της τελευταίας στιγμής. Στη θέση της ο Liam Gallagher!

Η performance της Ariana Grande ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες, ανάμεσα στις πολλές που θα απολαύσουμε σε λίγες ώρες από τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στο πάλκο των Brit Awards 2018, αλλά δυστυχώς ακυρώθηκε.

Ο γιατρός της της απαγόρευσε να πάρει τη πτήση για Λονδίνο γιατί ήταν πολύ άρρωστη. Η τραγουδίστρια επέμενε και ήθελε πολύ να ταξιδέψει, θεωρούσε πολύ σημαντική αυτή την performance, η οποία θα ήταν ένα αφιέρωμα στα 22 θύματα της επίθεσης του Μάντσεστερ. Αλλά ο γιατρός ήταν ανένδοτος.

Η Ariana Grande έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και λίγο καιρό. Τελευταία φορά φωτογραφήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ δεν είναι και πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως εργάζεται για το νέο της άλμπουμ, με τη βοήθεια του Pharrell Williams.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τη κατάσταση της υγείας της, ελπίζουμε να είναι μια απλή αδιαθεσία και της ευχόμαστε να γίνει καλά το συντομότερο δυνατόν!

Στη θέση της, απόψε στα Brit Awards 2018 θα τραγουδήσει ο Liam Gallagher, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της συναυλίας One Love Manchester που διοργάνωσε η Ari. Ανάμεσα στους performer σήμερα θα δούμε τη Rita Ora, τον Liam Payne, τη Dua Lipa, τον Ed Sheeran, τον Justin Timberlake και τον Sam Smith.

Ariana Grande: Το τραύμα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Αφήστε το σχόλιό σας