Ο ντράμερ του συγκροτήματος ανέβασε μια φωτογραφία του drum kit του που περιβάλλεται με μικρόφωνα: το έκτο άλμπουμ μπορείι να είναι πιο κοντά από ό, τι αναμέναμε

Χρειάστηκαν μερικές φωτογραφίες, λίγο μυστήριες για να ξεσηκώσουν τους φαν των Arctic Monkeys. Ο ντράμερ του γκρουπ Matt Helders, πόσταρε στο Instagram μερικες φωτογραφίες του drum kit του, που περιβάλλεται από τα μικρόφωνα: η μπάντα έχει ξεκινήσει να ηχογραφεί το έκτο της άλμπουμ;

View this post on Instagram

Meat & Potatoes // Leica M6 // #portra400 #35mm

A post shared by Matt Helders (@matthelders) on

Η φωτογραφία του Helders δεν είναι η πρώτη ένδειξη υπέρ της υπόθεσης: τον περασμένο μήνα ο φωτογράφος Daniele Cavalli έχει δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες του γκρουπ. Σε μια από αυτές βέπουμε τον Alex Turner καθισμένο στο πιάνο – και αυτό με μικρόφωνα – ένα πολύ σαφές μήνυμα.

Νωρίτερα, τον Δεκέμβριο, όλα τα μέλη των Arctic Monkeys είχαν εντοπιστεί στο Σέφιλντ, γενέτειρα του γκρουπ. Ο Turner, εκείνη την εποχή, επιβεβαίωσε τις φήμες πως η μπάντα έγραφε το έκτο της άλμπουμ.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μας κάνουν να καταλάβουμε την κατάσταση: αν το γκρούπ βρίσκεται στη διαδικασία της ηχογράφισης, τότε το νέο άλμπουμ θα μπορούσε να είναι πιο κοντά από ό, τι αναμενόταν. Το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, AM, κυκλοφόρησε το 2013.

Αφήστε το σχόλιό σας