Η Άντζελα Δημητρίου κάνει το μεγάλο comeback στα νυχτερινά δρώμενα της Μακεδονικής πρωτεύουσας!

Η μεγάλη Κυρία του λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου επιστρέφει και πάλι,δυναμική και ανανεωμένη στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.

Η κορυφαία Eλληνίδα τραγουδίστρια ξεκινά τις εμφανίσεις της, στο ASTRA LIVE Θεσσαλονίκης σε μία εντυπωσιακή πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου.

Η λαίδη της νύχτας Άντζελα Δημητρίου, με τη μαγευτική φωνή της,την εκρηκτική της παρουσία αλλά και την μοναδική της ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό,θα απογειώσει τα βράδια μας με μεγάλες επιτυχίες της καθώς και με τραγούδια από το νέο της cd ‘Comeback.

Μαζί της ο Γιώργος Βέρος, η Βίβιαν Νικολαΐδη και νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες και μουσικοί!

Αstra Live – Φρίξου 6, περιοχή Σφαγεία – Θεσσαλονίκη

Τηλ. κρατήσεων: 2310 53 33 32

ΤΙΜΕΣ:
120€ ΑΠΛΗ ΦΙΑΛΗ
150€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΦΙΑΛΗ
90€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (6ΑΤΟΜΑ)
15€ ΠΟΤΟ
10€ ΠΟΤΟ Β’

UPDATE 4/12: Κι ενώ ήταν όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της «Λαίδης» στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η συνεργασία ακυρώνεται. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Άντζελας Δημητρίου σχετικά με το γεγονός:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Πριν από δεκαπέντε μέρες περίπου δέχτηκα μια πρόταση από την όμορφη Θεσσαλονίκη για να κλείσω συνεργασία με το ASTRA LIVE.
Την αποδέχτηκα ευχάριστα καθώς είχα χρόνια να τραγουδήσω στην Θεσσαλονίκη.
Δυστυχώς όμως, οι διαφορετικές απόψεις που είχαμε για το πρόγραμμα του μαγαζιού με τον επιχειρηματία, οδήγησαν από κοινού να μην ευδοκιμήσει αυτή η συνεργασία.

Εξάλλου έχω αποφασίσει όταν θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη να μείνω αρκετό καιρό και να παρουσιάσω κάτι ιδιαίτερο, και όχι για κάποιες λιγοστές εμφανίσεις.
Πάντως δεσμεύομαι προς όλους τους θαυμαστές μου και τον κόσμο που με ακούει και με ακολουθεί χρόνια, ότι μέχρι την άνοιξη θα είμαι σε κάποιο μαγαζί της Θεσσαλονίκης γιατί πραγματικά θέλω να ζήσω και πάλι, τον μοναδικό τρόπο διασκέδασης που υπάρχει στην όμορφη πόλης σας.

LOBBY MUSIC-ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Αφήστε το σχόλιό σας