Η μεγαλύτερη ίσως μεταγραφική δισκογραφική «βόμβα» είναι η γεγονός! Η Άννα Βίσση εισέρχεται στην οικογένεια της Panik Records και ετοιμάζεται να σπείρει τον… «πανικό»!

Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή και αδιάκοπες επιτυχίες, η δισκογραφική εταιρεία των Πάρι Κασιδόκωστα και Γιώργου Αρσενάκου, (η οποία παράλληλα απέκτησε και το «αδελφάκι» της, την Platinum Records, με εστίαση στο ελληνικό ρεπερτόριο) σίγουρα κυνηγούσε το… κάτι παραπάνω, ένα όνομα της λεγόμενης πρώτης γραμμής, που θα ανέβαζε ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητά της.

Έναν ή μία απόλυτο/η σταρ με λίγα λόγια. Το καταλληλότερο πρόσωπο δε θα μπορούσε να μην ήταν άλλο από την Άννα Βίσση! Η Panik Gold καλωσόρισε πριν μόλις λίγα λεπτά μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού στο δυναμικό της και ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τη νέα συνεργασία της με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Την προσεχή Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το νέο single της Άννας Βίσση με τίτλο «Η καθημερινότητά μας», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τη λιτή ανακοίνωση της Panik Records σχετικά με το γεγονός:

«Η Άννα Βίσση και η PANIK GOLD ενώνουν τις δυνάμεις τους!
Τη Δευτέρα 25/11/13 κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Η Καθημερινότητά μας» σε Μουσική και Στίχους του Νίκου Καρβέλα.»

Αφήστε το σχόλιό σας