Η Animado συνεχίζει τη σόλο πορεία της κι αυτή τη φορά, μας παρουσιάζει το πιο “hot” έως τώρα τραγούδι της με τίτλο “Ooh La la”.

Το μόνο που μπορούμε να φωνάξουμε είναι όντως ένα “Ooh la la”, βλέποντας κι ακούγοντας το νέο τραγούδι και video clip της νεαρής Animado.

Τους τελευταίους μήνες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις της πλάι στις Μέλισσες στο Box, αλλά και με τις συνεργασίες της που ολοένα και πληθαίνουν με μερικούς από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας της Ελλάδας.

Η σόλο καριέρα της φαίνεται να πηγαίνει από το καλό, στο καλύτερο έχοντας έως τώρα πολλές συνεργασίες σε τραγούδια που ακούστηκαν πάρα πολύ κι ειδικά, θα λέγαμε, τα καλοκαίρια.

Το πρώτο hit ήρθε μαζί με τον Μηδενιστή το 2015 και με τον τίτλο “Zoo”. Από τότε έχει συνεργαστεί με τον Arva, τον Dj Pitsi, τον Mike, αλλά και τον περασμένο Ιούνιο μας αποκάλυψε στο πρώτο της σόλο single, το δικό της “Μυστικό”.

Ήρθε η σειρά για το δεύτερο single, που μόνο μυστικό δεν είναι κι έχει τον τίτλο “Ooh La La”. Κυκλοφορεί από την Panik Records.

“Ooh la la
Τρέχεις απόψε με φρένα σπασμένα
Ooh la la
Κάνεις τα πάντα να έρθεις σε μενα
Ooh la la
σε κάθε όχι σου εγώ θα επιμείνω
Ooh la la
θα σε έχω κάνει να λιώνεις μέχρι να πεις: Ooh la la”

Αφήστε το σχόλιό σας