Angelina Jolie "Maleficent"
Angelina Jolie "Maleficent"

Μόνο για το ‘Maleficent’ όπου θα υποδυθεί τη Κακιά Μάγισσα

Μια όμορφη Angelina Jolie φωτογραφήθηκε με κέρατα στο set του «Maleficent», τη νέα εκδοχή του παραμυθιού της Disney «Η Ωραία Κοιμωμένη«.

Για το χαρακτήρα της κακίας μάγισσας, η πανέμορφη σύζυγος του Μπραντ Πιτ έπρεπε να φορέσει ένα κράνος με δύο γιγαντιαία κέρατα με τη διάσημη ηθοποιό να λέει αστειευόμενη:»Τα κέρατα είναι τα κέρατα, δεν μπορείς να τα αρνηθείς. Πρέπει αναγκαστικά να έχει κέρατα»

Σε σκηνοθεσία του Robert Stromberg (art director στο «Avatar«), η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου του 2014.Για την ώρα τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Buckinghamshire, Αγγλία.

Η ταινία, που γράφτηκε από τη Linda Woolverton (σεναριογράφος του «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»), λέει πως η Maleficent έγινε η Κακιά Μάγισσα και γιατί μισεί τόσο τη Βασιλισσα Aurora (Elle Fanning).

Η Jolie είπε στο Entertainment Weekly ότι διασκεδάζει με το να εξερευνά το χαρακτήρα της:»Ελπίζω ότι τελικά θα δείτε μια γυναίκα που είναι ικανή για πολλά πράγματα. Μόνο και μόνο επειδή προστατεύει την ίδια και είναι επιθετική δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει άλλες ιδιότητες.«

Αφήστε το σχόλιό σας