Γιώργος Γιαννιάς - Αμαρυλλίς @ Frangelico

Ο Γιώργος Γιαννιάς ξεκινάει σύντομα τις εμφανίσεις του στο ανανεωμένο Frangelico και επί σκηνής θα τον συντροφεύει η εντυπωσιακή Αμαρυλλίς!

Μία συνεργασία που θα εκπλήξει τη νυχτερινή Αθήνα είναι γεγονός, καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς έδωσε τα χέρια με το Frangelico!

Ο Γιώργος Γιαννιάς διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Με μεγάλες επιτυχίες στις αποσκευές του και με την καθολική αποδοχή ότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, αποτελεί πόλο έλξης του κοινού.

Πλάι του στις προσεχείς του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής θα βρίσκεται και η εντυπωσιακή Αμαρυλλίς! Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει στις πίστες και συνεργάζεται με το Γιώργο Γιαννιά ερχόμενη από δύο καταπληκτικές σεζόν εμφανίσεων στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου.

Η Αμαρυλλίς έχει καταξιωθεί στις προτιμήσεις του κοινού και τα τραγούδια της κάθε φορά ξεχωρίζουν και μπαίνουν στα ραδιοφωνικά charts. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τελευταία «Σε χρειάζομαι» και «Δεν υπάρχεις για μένα», με το νέο single να είναι καθ’ οδόν.

Το σχήμα θα συμπληρώνει η Χριστίνα Σάλτη.

Όσον αφορά το χώρο, το Frangelico ανακαινίζεται πλήρως και δημιουργείται το Frangelico Upper Class, το οποίο είναι έτοιμο να χαρίσει νύχτες μοναδικού κεφιού.

Η πρεμιέρα του σχήματος αναμένεται για την Παρασκευή 29 Μαρτίου!

 

Αφήστε το σχόλιό σας