Η Αμαρυλλίς μετά από αγαπημένες επιτυχίες όπως τα «Γύρισα Σελίδα», «Καμιά Δε Θα ‘Ναι Σαν Εμένα», «Διαταγές» κ.ά. ετοιμάζει νέα τραγούδια.

Η Αμαρυλλίς μπήκε στο στούντιο με σκοπό να ηχογραφήσει τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της, το οποίο βρίσκεται καθ’ οδόν.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή φωνή και σκηνική παρουσία που έχει βρεθεί στο πλευρό των γνωστότερων καλλιτεχνών. Το ρεπερτόριό της αποτυπώνει μία λαϊκή κατά βάση ερμηνεύτρια με το μέλλον της στο τραγούδι να διαγράφεται αισιόδοξο. Όσο και αν η δυσπραγία της εποχής αποτελεί τροχοπέδη στη δισκογραφία για την αδιάλειπτη παρουσία των ανερχόμενων καλλιτεχνών με ολοκληρωμένες δουλειές, η Αμαρυλλίς τα τελευταία χρόνια κινείται με αξιώσεις στο χώρο έχοντας κάνει επιτυχημένες επιλογές από digital singles.

Με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους σε μπαλάντα, με τη σφραγίδα του Παντελή Παντελίδη σε ρούμπα είτε με τη συμβολή του Stan και της iCon Music σε δύο κομμάτια η Αμαρυλλίς έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού.

Οι διεργασίες για τη στιγμή που οι τελευταίες επιτυχίες της τραγουδίστριας, οι οποίες κυκλοφόρησαν από τη Minos EMI, θα συμπεριληφθούν σε έναν δίσκο με συντροφιά νέα τραγούδια γίνονται εντονότερες. Όπως μας πληροφόρησε η Αμαρυλλίς μέσω των προσωπικών σελίδων της στα social media έχει αρχίσει τις ηχογραφήσεις και ζητά να της στείλετε την ενέργειά σας!

Απολαύστε την τελευταία επιτυχία της Αμαρυλλίδας,
«Γύρισα Σελίδα», εδώ!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/AmaryllisOfficial/photos/a.318053628328259.1073741828.315420375258251/751895771610707/?type=3″ bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας