Ανυπομονούμε για το καινούριο single που θα κυκλοφορήσει η Αμαρυλλίς!


Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο καιρό, η Αμαρυλλίς είναι στο στούντιο και ηχογραφεί τα τραγούδια που θα συμπληρώσουν το νέο άλμπουμ της. Την πρώτη γεύση, μάλιστα, από τις πολύωρες προετοιμασίες θα την ακούσουμε το επόμενο διάστημα.

Είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα ύπαρξη. Συνοδεύεται από μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Αμαρυλλίς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελάχιστες γυναικείες και ταυτοχρόνως λαϊκές φωνές της νέας γενιάς της ελληνικής δισκογραφίας.

Σκιαγραφώντας την πορεία της θα εντοπίσουμε ηχηρές επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες δίπλα στους γνωστότερους καλλιτέχνες. Κατά μήκος της τελευταίας τριετίας η Αμαρυλλίς έχει κάνει κάτω από τη στέγη της Minos EMI μία σειρά επιτυχημένων – ομολογουμένως – επιλογών από digital singles. Άλλοτε με την συμβολή του Γιώργου Θεοφάνους, άλλοτε με την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη ακόμη και με τις δυνάμεις του Stan και της iCon Music (Snapyourfingaz, Revo & Joe Minor), η αγαπημένη τραγουδίστρια παραμένει στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Μέσα από το στούντιο η Αμαρυλλίς στέλνει την αγάπη της δημιουργώντας κλίμα για την υποδοχή του νέου τραγουδιού της. Η μουσική είναι μία δημιουργία του Ηλία Καμπακάκη, γνωστός από το προσωπικό του hit «Παλιοπράγματα». Τους στίχους έχει εμπνευστεί η καταξιωμένη Ελένη Γιαννατσούλια στην τρίτη διαδοχική συνεργασία της με την Αμαρυλλίδα μετά το «Καμιά Δε Θα ‘Ναι Σαν Εμένα» και το «Γύρισα Σελίδα».

Δείτε το video που δημοσίευσε η Αμαρυλλίς στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ακούγεται ένα απόσπασμα από το καινούριο της single:

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/AmaryllisOfficial/videos/772144069585877/» bottom=»30″]

Δείτε το video clip που ολοκληρώνει το τελευταίο τραγούδι της Αμαρυλλίδας, «Γύρισα Σελίδα», εδώ!

Αμαρυλλίς - Γύρισα Σελίδα (official video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας