Για ποιο λόγο η Αμαρυλλίς «Γύρισε σελίδα»; Ποιο σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε ο Stan στην απόφαση;

Εντυπωσιακή, ταλαντούχα και με μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της. Αυτή είναι η Αμαρυλλίς ή τουλάχιστον… έτσι τη γνωρίζαμε προτού «Γυρίσει σελίδα»!

Τι συμβαίνει;

Μετά από ένα δυνατό χειμώνα στη σκηνή του «Έναστρον» μαζί με τους Βασίλη ΚαρράΣτέλιο Ρόκκο και Τάκη Ζαχαράτο και το τελευταίο hit που κυκλοφόρησε με τίτλο «Καμιά Δε Θα ‘Ναι Σαν Εμένα» σε στίχους του Stan και μουσική των Stan, Snapyourfingaz, Revo και Joe Minor, η Αμαρυλλίς σχεδιάζει τα επόμενα καλλιτεχνικά βήματά της.

Η απόφαση να «Γυρίσει σελίδα» η αγαπημένη τραγουδίστρια φαντάζει ειλημμένη. Ο ρόλος του Stan και της Ελένης Γιαννατσούλια κρίθηκε κομβικός και όλα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες!

Τότε η Αμαρυλλίς πρόκειται να συστήσει στο κοινό για πρώτη φορά την ολοκαίνουρια επιτυχία της που τιτλοφορείται «Γυρίσα Σελίδα»! Ο Στράτος Αντιπαριώτης, η Ελένη Γιαννατσούλια και η ομάδα της iCon Music είναι οι δημιουργοί που υπογράφουν το τραγούδι και, φυσικά, αυτή είναι η «αλλαγή» για την οποία γίνεται ο λόγος.

Το «Γυρίσα Σελίδα» θα κυκλοφορήσει από τη MINOS EMI, συντονιστείτε!

Αφήστε το σχόλιό σας