Η Άλκηστης Πρωτοψάλτη παρουσίασε τη νέα δισκογραφική δουλειά «Θέα Παραδείσου» σε μουσική Νίκου Αντύπα στο Μικρό Παλλάς.

Η «Θέα Παραδείσου», η νέα δισκογραφική δουλειά της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, που μόλις κυκλοφόρησε-σε μουσική Νίκου Αντύπα, στίχους Μιχάλη Γκανά, Λίνας Δημοπούλου, Νίκου Μωραϊτη, Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Ελένης Φωτάκη και με τη συμμετοχή του Γιάννη Χαρούλη σε ένα τραγούδι ντουέτο- ‘αποκαλύφθηκε’ επίσημα το βράδυ της Τετάρτης 7 Μαϊου στο Μικρό Παλλάς!

Μία ξεχωριστή παρουσίαση όπου πρωταγωνίστησαν τα λόγια και οι εικόνες, μέσω της προβολής ενός video που δημιουργήθηκε ειδικά για την βραδιά, με τις τελευταίες ‘στιγμές’ δημιουργίας του album, όπως τις κατέγραψε η κάμερα και ο φακός. Είδαμε και ακούσαμε τους συντελεστές του δίσκου να μεταφέρουν την εμπειρία και τα συναισθήματα της συνεργασίας τους. Η κάμερα ‘τρύπωσε’ στο καμαρίνι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ενώ την ακολούθησε και στη Νέα Υόρκη, την πόλη όπου έγινε το mastering του cd, και όπου έδωσε πρόσφατα μία συναυλία στο Μητροπολιτικό Μουσείο. Συγκινητική στιγμή οι εικόνες της χώρας μας που έντυσαν με μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Αυτό το φως δεν λιγοστεύει». Την παρουσίαση προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven, κος Γιώργος Κυβέλλος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν επίσης οι 10 φωτογραφίες που κέρδισαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώθηκε από το ρ/φ σταθμό Δίεση στο Instagram, όπου οι λάτρεις της φωτογραφίας και της μουσικής, μέσω της προσωπικής τους ματιάς, αποτύπωσαν τη δική τους Θέα Παραδείσου, ξεπερνώντας τις 1200 συμμετοχές!
Για το φινάλε, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πήρε το μικρόφωνο και ο Νίκος Αντύπας την κιθάρα του, ανέβηκαν στη σκηνή και με συνοδεία πιάνου, μας παρουσίασαν ζωντανά δύο από τα τραγούδια του δίσκου-το «Ήταν αγάπη» και το «Μία Θέα Παραδείσου», που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Άλκηστις «Θα σας τα παρουσιάσουμε όπως γεννήθηκαν». Μία συγκλονιστική στιγμή με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να δίνει άλλη μία φορά ρεσιτάλ ερμηνείας.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν οι συντελεστές του δίσκου, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε , φίλοι και συνεργάτες καθώς και 100 τυχεροί ακροατές του ρ/φ σταθμού Δίεση.

Αφήστε το σχόλιό σας