Ο Νίκος Δούρος παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Η Αγάπη Αυτή».

Νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος, ο Νίκος Δούρος μπαίνει δυναμικά στη μουσική σκηνή και συστήνεται ακόμη καλύτερα με το τραγούδι του «Η Αγάπη Αυτή».

Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κάρυστο και την Νάξο. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι μελετώντας λαϊκούς τραγουδιστές και μουσικές πορείες.

Ο Νίκος Δούρος ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 2009 και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του χώρου τόσο σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων, όσο και δισκογραφικά, δίνοντας στίχους του και κάνοντας φωνητικά σε δίσκους.

Τα πρώτα σημαντικά καλλιτεχνικά βήματα ως δημιουργός – στιχουργός τα έκανε έχοντας δώσει μεγάλες επιτυχίες σε γνωστούς καλλιτέχνες, όπως το «Ψέματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά και το «Φταις» του Πάνου Κιάμου.

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα διασκέδασης στον «Σπάγγο» στο Μικρολίμανο, όπου ανανέωσε τις νυχτερινές του εμφανίσεις και για τη νέα σεζόν, ήρθε η ώρα ο Νίκος Δούρος να κυκλοφορήσει το δεύτερο τραγούδι του μετά το δισκογραφικό βάπτισμα του πυρός με το «Φέρτε Μου Να Πιω», σε μουσική του Παναγιώτη Ραφαήλ και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

«Η Αγάπη Αυτή» είναι ένα άκρως καλοκαιρινό και ρυθμικό τραγούδι σε μουσική και στίχους του ίδιου του Νίκου Δούρου, που υπό το μοναδικό mix του Γιώργου Κουτσογεωργάκη θα σας συνεπάρει μουσικά.

Κυκλοφορεί από τη Spicy.

 

Αφήστε το σχόλιό σας