Η Adele θέλει να απολαύσει τη μητρότητα.

Τον περασμένο μήνα ξεκίνησε την περιοδεία της με 105 εμφανίσεις που θα την πάει σε όλο τον κόσμο, αλλά μετά την τελευταία παράσταση στα μέσα Νοεμβρίου η Adele μπορεί να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα.

Μερικοί φίλοι της Βρετανίδας ερμηνεύτριας αποκάλυψαν στην Daily Mail και τη The Sun πως η Adele σχεδιάζει να αποτραβηχτεί από τον χώρο της ψυχαγωγίας για τουλάχιστον πέντε χρόνια, για να είναι δίπλα στον γιο της Angelo.

«Θέλει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ένα διάλειμμα για τουλάχιστον πέντε έτη πριν από την επιστροφή της στη σκηνή με ένα νέο άλμπουμ. Είναι μητέρα και η εμπειρία της μητρότητας είναι κάτι νέο γι ‘αυτήν και δεν θέλει να χάσει όλες τις όμορφες στιγμές του Angelo. Αυτό είναι δύσκολο για τους fans της, αλλά είναι η αλήθεια.»

https://twitter.com/adelebrsite/status/706880358785130496

Πέντε χρόνια χωρίς νέα μουσική για την Adele θα είναι δύσκολο, ειδικά για τους fan που περίμεναν πως και πως την επιστροφή της για τόσο καιρό και τώρα λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του «25» μαθαίνουν πως lίσως και πάλι θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό για ν’ ακούσουν νέα τραγούδια της.

Αφήστε το σχόλιό σας