Παροξυσμό έχει προκαλέσει στους ακροατές σε ολόκληρο τον πλανήτη η Adele με το νέο της τραγούδι «Hello»!

Η Adele καταρρίπτει κάθε ρεκόρ στο YouTube για φέτος με την κυκλοφορία του καινούριου της single «Hello».

Το μελαγχολικό κομμάτι προάγγελος του νέου άλμπουμ της Adele, με γενικό τίτλο «25», βγήκε στον αέρα στις 22 Οκτωβρίου και μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δεκαπέντε ημερών κατόρθωσε να συγκεντρώσει πάνω από 193 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, με τον αριθμό να ανεβαίνει συνεχώς.

Με το… καλημέρα το «Hello» έγινε το τραγούδι με τις περισσότερες προβολές για το 2015 στην πασίγνωστη πλατφόρμα. Το απίστευτο κρεσέντο της δημοφιλίας σε λίγες μόνο ημέρες κυκλοφορίας, κατατάσσει το κομμάτι στην αντίστοιχη λίστα ως το δεύτερο δημοφιλέστερο  στην ιστορία του YouTube! Πρώτος παραμένει ο Psy με το «Gangnam Style», ενώ η Adele έριξε στην τρίτη θέση το «Wrecking Ball» της Miley Cyrus.

Ακόμη και το «Bad Blood» της Taylor Swift κατάφερε να «νικήσει» το «Hello», σημειώνοντας τις περισσότερες προβολές στο πρώτο εικοσιτετράωρο.

Η εικόνα στα charts των ψηφιακών πωλήσεων είναι παρόμοια. Το single ανέβηκε στην κορυφή σε δεκατέσσερις χώρες από την πρώτη ημέρα διάθεσης, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Στην Αυστραλία το «Hello» έχει ήδη γίνει χρυσό (τουλ. 35.000 πωλήσεις) και στο Ηνωμένο Βασίλειο ασημένιο (τουλ. 259.000 πωλήσεις – ασημένιο < χρυσό < πλατινένιο).

Ο καινούριος δίσκος της Adele με τίτλο «25» κυκλοφορεί στις 25 Νοεμβρίου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε (προ)παραγγελίες μέσω iTunes, εδώ.

Adele, “Hello” Το νέο single έφτασε, δείτε το video Ακούστε το «Hello», το κομμάτι που έφερε παροξυσμό στον πλανήτη!

Διαβάστε περισσότερα για την Adele, το «Hello» και όχι μόνο!

Αφήστε το σχόλιό σας