Μια όμορφη ιστορία να ακούς και να διηγείσαι.

Η Charlotte Neve είναι μια κοπέλα από το Trawden του Lancashire, το και έπεσε σε κώμα μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.Έμεινε έτσι περίπου μια εβδομάδα, ώσπου μια μέρα ξαφνικά έδωσε θετικές ενδείξεις, όπως είπε η μητέρα της, Leila:

Πήγα στο νοσοκομείο για να τη πάρω αγκαλιά, ήταν συνδεδεμένη με το μηχάνημα και το σώμα του δεν αντιδρούσε. Ξαφνικά η Adele και το «Rolling In The Deep» άρχισε να παίζει στο ράδιο. Ενστικτωδώς, άρχισα να τραγουδάω, το αγαπούσε και συνήθως το τραγουδούσαμε μαζί …

Και τότε έγινε το θαύμα:

Η Charlotte άρχισε να χαμόγελα και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν η πρώτη φορά που είχε μια αντίδραση μετα την αιμορραγία. Οι νοσοκόμες ήταν κατάπληκτες, και μου είπαν να συνεχίσω να τραγουδάω. Αυτή χαμογέλασε και πάλι. Μου εξήγησαν ότι είναι σαν να την είχα ξεκλειδώσει και από εκείνη την ημέρα άρχισε να αισθάνεται όλο και καλύτερα.

Μέσα στις επόμενες μέρες η μικρή Charlotte σηκωνόταν από το κρεββάτι της και επικοινωνούσε με τους γύρω της, ενώ σύντομα θα είναι σε θέση για να επιστρέψει στα μαθήματα της!

Αφήστε το σχόλιό σας