Η αστέρας του «Rolling In The Deep» δουλεύει σκληρά στο νέο της άλμπουμ και ο Ryan  έχει νεότερα για τη πορεία του δίσκου.

Ο Ryan Tedder των OneRepublic λέει πως η Adele ακούγεται «καλύτερα από ποτέ» στο νέο της άλμπουμ και  λέει ότι είναι «υπερήφανος» από τις νέες συνεργασίες του ,από οτιδήποτε έχει δουλέψει στο παρελθόν.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής επίσης αναφέρθηκε για το πότε η Adele θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το νέο δίσκο συνέχεια του  απίστευτα επιτυχημένου «21» που κυκλοφόρησε το 2011.

«Δεν έχω ακούσει όλα όσα έχει κάνει, αλλά έχω ακούσει ό, τι έχουμε κάνει και είμαι τόσο περήφανος γι ‘αυτό,  πιο περήφανος από οτιδήποτε κάναμε στο πρώτο τους άλμπουμ, και αυτή ακούγεται καλύτερα από ποτέ», αποκάλυψε ο Ryan στο MSN Music αυτή την εβδομάδα.  «Θα παραδώσει το άλμπουμ στο δικό της χρονοδιάγραμμα,  με το δικό της ρυθμό και το μόνο πρόσωπο που θα δηλώσει ποτέ θα ολοκληρωθεί  θα είναι αυτή, όταν το αποφασίσει  αυτό θα έχει τελειώσει.»

Ο τραγουδιστής του ‘Counting Stars’  είπε πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το πότε το άλμπουμ  θα μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Ο Ryan επίσης αναφέρθηκε και για τις φημολογούμενες φήμες της Adele να τραγουδήσει live και τη πιθανότητα να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη του νέου επερχόμενου άλμπουμ.

«Εγώ προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη φόβο, από τις συνομιλίες που είχα μαζί της, δεν νομίζω ότι έχει το φόβο», εξήγησε. «Είναι μητέρα, έχει ένα μικρό παιδί.  Όταν πουλάς 30 εκατομμύρια άλμπουμ, με ένα άλμπουμ, μπορείς να κάνεις ό, τι στο διάολο θέλεις  για πάντα»,  πρόσθεσε και είπε πως αν αποφασίσει να περιοδεύσει, είναι σίγουρος ότι θα είναι η πιο απίστευτη περιοδεία που έχει γίνει…

Για όλα τα νεότερα σχετικά με το νέο άλμπουμ της  Adele μείνετε συντονισμένοι!

Αφήστε το σχόλιό σας