Και άλλο χτύπημα για τους AC/DC. Ο Brian Johnson, χάνει την ακοή του!

Ο τραγουδιστής των AC/DC, Brian Johnson, χάνει την ακοή του, με αποτέλεσμα το συγκρότημα να προχωρά στην ακύρωση της περιοδείας του.

Ο 68χρονος τραγουδιστής, ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος, ότι αντιμετωπίζει «ολική απώλεια ακοής», και πρέπει να ακυρώσει όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις του, κατόπιν αυστηρής εντολής του γιατρού του.

Η προσπάθεια που γίνεται για την διάσωση της περιοδείας, πυροδότησε ένα ακόμα σενάριο. Να πραγματοποιηθούν λίγο αργότερα όλες οι εμφανίσεις του γκρουπ, με έναν τραγουδιστή guest κάθε φορά.

Ο Johnson, είναι ο frontman του συγκροτήματος από το 1980, ενώ το πρώτο άλμπουμ που ηχογράφησε ήταν το «Back in Black», που εκείνη την εποχή ήταν σε πωλήσεις το δεύτερο καλύτερο, μετά το «Thriller», του Michael Jackson.

Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2014, είχε γίνει γνωστό ότι ο ιδρυτής και κιθαρίστας του συγκροτήματος Malcolm Young αναγκάστηκε να το «εγκαταλείψει»,  γιατί διαγνώστηκε με άνοια.

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Johnson στην εφημερίδα Guardian, αποκάλυψε ότι ο Young, έπαιξε στην τελευταία συναυλία με εμφανή τα σημάδια της νόσου. Το τρίτο χτύπημα για τους AC/DC, ήρθε μέσα από τον ντράμερ Phil Rudd , όταν αναγκάστηκε το 2014, να αποχωρήσει από το συγκρότημα, αφού αντιμετώπισε κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και απόπειρα φόνου. Αφού παραδέχτηκε την ενοχή του, καταδικάστηκε σε 8μηνη κατ” οίκον κράτηση.

Αφήστε το σχόλιό σας