Νέες εικόνες και βίντεο από τα γυρίσματα στο Παρίσι του νέου «The Hunger Games 3 – Το τραγούδι της εξέγερσης»(Η Κοτσυφόκισσα). Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson και Sam Claflin είναι ντυμένοι ως στρατιώτες. Δείτε φωτογραφίες .

Τα γυρίσματα στη Γαλλία του «The Hunger Games 3 – Το τραγούδι της εξέγερσης» «(Η Κοτσυφόκισσα), γίνονται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Παρίσι (για την ακρίβεια στο Noisy le Grand) και νέες φωτογραφίες κάνουν την εμφάνιση τους στο web, από τα γυρίσματα. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Sam Claflin, Liam Hemsworth και Natalie Dormer (σχεδόν όλοι) έχουν αποθανατίσει, ντυμένοι στρατιώτες, αποφασισμένοι να κάνει μια επιδρομή σε ένα κτίριο.

Σύμφωνα με φήμες, τα γυρίσματα στο Noisy le Grand,  αντιστοιχούν στο τέλος του τρίτου βιβλίου της τριλογίας της Suzanne Collins,  δηλαδή (spoiler) όταν η Squad 45 μπαινει στη δράση για να ολοκληρωθεί η επανάσταση.

Στα πλάνα από τα γυρίσματα του  «The Hunger Games – Το τραγούδι της εξέγερσης» είναι ορατά και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη τετραλογία του φιλμ, όπως ο Mahershala Ali στο ρόλο του Boggs και Kim και Mysty Ormiston Λιγκ 1 και Λιγκ2 . Το  «The Hunger Games- Η  Κοτσυφόκισσα» θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου το 2014, ενώ το τέταρτο – και τελευταίο – κεφάλαιο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015.  Αναμένουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας