Οι HouseTwins και η Έλενα Παπαρίζου μετουσίωσαν σε εικόνα το απόλυτο dance hit της χρονιάς, τη συνεργασία τους στο «Love Till It’s Over»!

HouseTwins, το μεγαλύτερο dance & electro duo της Ελλάδας, επιστρέφουν φέτος το καλοκαίρι με το «Love Till It’s Over» – το single εγγύηση για το απόλυτο dance hit της χρονιάς, αυτή τη φορά σε μία μοναδική συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου.

Η φετινή χρονιά απέδειξε πως η EDM ήρθε στην Ελλάδα και οι HouseTwins αποτελούν σίγουρα τους καλύτερους αντιπροσώπους της. Με δεκάδες εμφανίσεις σε καλοκαιρινά clubs, events, parties και με την παρουσία τους στα μεγαλύτερα EDM φεστιβάλ της χώρας, οι HouseTwins δημιούργησαν ένα track καθαρά και μόνο για την αγάπη και την υποστήριξη που δέχτηκαν από τον κόσμο την φετινή χρονιά.

Στο «Love Till It’s Over» οι HouseTwins συνεργάζονται με την μοναδική Έλενα Παπαρίζου, την no1 ερμηνεύτρια και performer της ελληνικής δισκογραφίας.

Δημιουργοί του κομματιού είναι οι HouseTwins μαζί με τον Leon Paul Palmen ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως όπως οι Martin Garrix, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Nicky Romero και άλλοι.

Το music video κυκλοφορεί από τις My Group και Minos EMI σε σκηνοθεσία του Evgenios Zosimov!

Love Till It’s Over… από τους HouseTwins για όλους εσάς!

(Δελτίο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιό σας