Το « Home » είναι η νέα animation ταινία με την υπογραφή της Dreamworks στην οποία η Rihanna δανείζει τη φωνή της.

Η νέα ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2015 και πριν από λίγο η Dreamworks έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer. Στη ταινία η pop star δίνει τη φωνή της στην Tip, μια νεαρή έφηβη που γνωρίζει τον εξωγήινο Oh και μαζί προσπαθούν να σώσουν τη γη. Η Rihanna δεν είναι η μόνη superstar που πρωταγωνιστεί στο « Home » , αφού ο Oh παίρνει τη φωνή του Jim Parsons, πιο γνωστός ως ο Sheldon Cooper από το «Big Bang Theory».

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους αποφασίσουν να κατακτήσουν τη Γη, θα διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η γλυκύτατη Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ με τη βοήθεια του ταπεινού Ούπς, ενός σημαντικού συμμάχου από την πλευρά των εξωγήινων. Οι δυο φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.

Κι επειδή το σύμπαν είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος, η Τιπ, μαζί με τον γάτο της τον κο Γουρούνη και τον εξωγήινο φίλο της, μας καλούν σε μια θεότρελη εξερεύνηση, πέρα από κάθε φαντασία!

Στο «Home» δίνουν επίσης τη φωνή τους Steve Martin και Jennifer Lopez. Η σκηνοθεσία θα είναι του  Τιμ Τζόνσον, ο οποίος σκηνοθέτησε για την DreamWorks τα  “Antz” , “Σεβάχ:  Θρύλος των επτά θαλασσών” και το “Over the Hedge” .

Και το ελληνικό τρέιλερ

rihanna-and-jim-parsons.min
Rihanna και Jim Parsons

Αφήστε το σχόλιό σας