Γιάννης Πλούταρχος & Παντελής Παντελίδης μαζί στην ίδια σκηνή… Μία καλλιτεχνική είδηση βόμβα έσκασε στη νυχτερινή Αθήνα!

Δύο από τα εμπορικότερα ονόματα στη σημερινή ελληνική δισκογραφία, ένα της «παλαιότερης» γενιάς κι ένα των τελευταίων δύο ετών, από ό,τι φαίνεται ετοιμάζεται να ανέβουν αυτήν την άνοιξη μαζί στην ίδια σκηνή.

Ο λόγος γίνεται για το Γιάννη Πλούταρχο και τον Παντελή Παντελίδη, τους οποίους οι πληροφορίες θέλουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε λίγο καιρό στο νυχτερινό κέντρο «Teatro». Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, το εν λόγω καλλιτεχνικό σχήμα «κλείδωσε» πριν λίγες ώρες, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η επίσημη ανακοίνωση του «Teatro» αναμένεται από ώρα σε ώρα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος μόλις χθες (29/3) έριξε «αυλαία» στη σπουδαία και μοναδική συνεργασία του με τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο στο θέατρο «Παλλάς» των Αθηνών και ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix». Παράλληλα, η δισκογραφική επιστροφή του άκρως δημοφιλούς καλλιτέχνη έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα με το πρώτο δείγμα της νέας δουλειάς του να πλησιάζει.

Από την άλλη, ο Παντελής Παντελίδης, το νέο «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας, αυτήν την περίοδο βρίσκεται και αυτός στη Θεσσαλονίκη και στην «Πύλη Αξιού», όπου και συνεχίζει τις εμφανίσεις του με την Πάολα, την Τάμτα και τον Stan.

Το γεγονός μάλιστα ότι και οι δύο καλλιτέχνες ανήκουν στη μεγάλη δισκογραφική οικογένεια της Minos – EMI ίσως διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στις επαφές τους.

Εν αναμονή από ώρα σε ώρα των επίσημων ανακοινώσεων, εάν η συνεργασία Γιάννη Πλούταρχου και Παντελή Παντελίδη, επαληθευθεί, η έναρξη των εμφανίσεων τους στο «Teatro» πιθανώς θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Απριλίου, ίσως στις 25 του μήνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Hit-Channel για όλες τις εξελίξεις!


UPDATE: Η είδηση επιβεβαιώθηκε πλήρως με το «Teatro» να ανακοινώνει λιτά το επερχόμενο σχήμα του, το οποίο θα βρεθεί στη σκηνή για 10 εμφανίσεις:

«Το Teatro Music Hall
Σας ανακοινώνει την συνεργασία του
Γιάννη Πλούταρχου με τον Παντελή Παντελίδη….
Τα «καλύτερα παιδιά» μαζί για 10 εμφανίσεις απο 25/4»

Γιάννης Πλούταρχος και Παντελής Παντελίδης λοιπόν από την Παρασκευή 25 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως τις 24 Μαΐου στο «Teatro Music Hall» σε ένα σχήμα που θα… αναστατώσει τη νυχτερινή  Αθήνα!

Αφήστε το σχόλιό σας