Η νέα γενιά έχει φωνή, δεν έχει όμως φορείς και χώρους για να εκφραστεί.

Αυτή τη δυσαρμονία έρχεται να επιλύσει το μουσικό φεστιβάλ «Τα Παιδιά της Αθήνας» το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό στα πλαίσια μιας μεγάλης μουσικής παράστασης.

Το μουσικό φεστιβάλ «Τα Παιδιά της Αθήνας» εντάσσεται σε μια σειρά συναυλιών της οποίας σκοπός είναι η ανάδειξης του δημοφιλέστερου hip hop συγκροτήματος απευθείας από το κοινό. Έχει προηγηθεί το φεστιβάλ «Τα Παιδιά του Πειραιά» στο οποίο προκρίθηκαν τα ακόλουθα συγκροτήματα: Wolves | Moris | Magna Moralia | Xkape.

Θα ακολουθήσουν τα αντίστοιχα φεστιβάλ «Τα Παιδιά του Θερμαϊκού» και «Τα Παιδιά της Κρήτης». Από κάθε φεστιβάλ, με τη βοήθεια του κοινού, θα προκρίνονται 2 συγκροτήματα. Τα συγκροτήματα που θα προκύψουν από τα τέσσερα φεστιβάλ, θα διαγωνιστούν στο μεγάλο event «Τα παιδιά του 2014», το οποίο θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Οι 3 πρώτοι νικητές του μεγάλου τελικού θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο, επίσημη κυκλοφορία e-single, studio time, δωρεάν videoclip, φωτογράφιση, μουσικές παραγωγές, επαγγελματική εκπροσώπηση, ρούχα και άλλα.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο festival «Τα παιδιά της Αθήνας» καλούνται να αποστείλουν mail με θέμα: «Συμμετοχή στο φεστιβάλ».

Στο mail θα περιλαμβάνεται ένα μικρό καλλιτεχνικό βιογραφικό καθώς και 3 τραγούδια τους σε μορφή mp3 στο info@actionesti.gr

Το event στο Facebook
https://www.facebook.com/events/653896207998430/

Τελική Ημερομηνία / Deadline: Κυριακή 11 Μαϊου

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ / ΚΑΝΟΝΕΣ

1. Πριν από την έναρξη της συναυλίας γίνεται κλήρωση από την οποία προκύπτει η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα.

2. Κάθε συγκρότημα παρουσιάζει τη μουσική του πρόταση εντός 12 λεπτών. Ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για 4 τραγούδια μιξαρισμένα, τα οποία είναι αρκετά για να δώσουν το μουσικό στίγμα του κάθε συμμετέχοντα.

3. Μετά το πέρας του 12λέπτου, το κοινό δια βοής στηρίζει το συγκρότημα της αρεσκείας του. Η ένταση της υποστήριξης καταγράφεται από decibel-ομετρο και αναγράφεται σε σχετικό πίνακα.

4. Εφόσον τραγουδήσουν όλοι οι συμμετέχοντες, τα δύο συγκροτήματα που σημείωσαν το υψηλότερο σκορ «περνάνε» στον τελικό που θα γίνει το Σεπτέμβριο.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

• Hip Hop Festival «Της Αθήνας τα Παιδιά»
• Παρουσίαση: Tiny Jackal & Λάγνης ΝΤΠ.
• Σάββατο 24 Μαϊου στο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός)
• Το φεστιβάλ ξεκινά αυστηρά στις 21.00
• ΙΔιοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί
• Doors open: 19.30
• Είσοδος: 5€

Poster_athens

Αφήστε το σχόλιό σας