Η δεύτερη επίσκεψη της Hindi Zahra στην Ελλάδα αναβάλλεται.

Η διοργανώτρια εταιρεία, με λύπη της ανακοινώνει την αναβολή των δύο συναυλιών της Hindi Zahra που ήταν προγραμματισμένες για τις 3 και 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα αντίστοιχα.

Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών της Hindi Zahra είναι η Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club) και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Fuzz Club).

Οι συναυλίες αναβάλλονται λόγω αδυναμίας έκδοσης βίζας για τους τρεις Μαροκινούς μουσικούς της Hindi Zahra. Η διαδικασία έκδοσης βίζας φέρεται να έχει προς το παρόν ανασταλεί από το Προξενείο μας στην Καζαμπλάνκα, επειδή βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης.

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου θα ενημερωθούν προσωπικά όλοι όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων τους.

Η Hindi Zahra στέλνει το παρακάτω μήνυμα στους φίλους στην Ελλάδα:

«Αγαπημένοι φίλοι μου στην Ελλάδα, με λύπη ανακοινώνω ότι οι προγραμματισμένες μας συναυλίες αναβάλλονται αναγκαστικά, λόγω της αδυναμίας της ελληνικής πρεσβείας στην Καζαμπλάνκα να εκδώσει βίζα για τα τρία μέλη της μπάντας μου, που έχουν Μαροκινή υπηκοότητα», εξηγεί.

«Φαίνεται ότι η Πρεσβεία μετακομίζει και το σχετικό τμήμα κλείνει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν τις σχετικές θεωρήσεις. Λυπάμαι τόσο πολύ… Ήμουν έτοιμη να έρθω και να παίξω για εσάς, τους τόσο όμορφους ανθρώπους», γράφει.

«Ο Έλληνας διοργανωτής και ο μάνατζερ μου κατάφεραν να βρουν νέες ημερομηνίες που ταιριάζουν στο πρόγραμμα της περιοδείας μας. Ελπίζω, λοιπόν, να σας δω όλους στις 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο “Principal Club” και στις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο “Fuzz Club”… Ειρήνη και αγάπη», καταλήγει.

Αφήστε το σχόλιό σας