Ένα τραγούδι με αιχμηρούς στίχους και δυνατές εικόνες επιλέγει ο Νίκος Τσαμπάσης για το πρώτο βήμα του.

Ο Νίκος Τσαμπάσης, ο πιο ανατρεπτικός κιθαρίστας της γενιάς του, κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα με το τραγούδι «Hey».

Είναι ένας ολοκληρωμένος μουσικός με μεγάλη πείρα στις ζωντανές εμφανίσεις και ισχυρό θεωρητικό φόντο ως μηχανικός ήχου.

Ο Νίκος Τσαμπάσης έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής, όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και ο Γιώργος Σαμπάνης, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται ανελλιπώς από το 2011.

Το «Hey» είναι ένα τραγούδι με έντονους στίχους, επηρεασμένο από τα όσα συμβαίνουν στη σημερινή κοινωνία, που έρχεται για να ταράξει τα νερά μαζί με ένα εκρηκτικό video clip το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς οπτικοποιεί με ευρηματικό τρόπο όσα μας περιγράφουν οι στίχοι που υπογράφει (μαζί με τη μουσική) ο ίδιος ο Νίκος Τσαμπάσης.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Δημήτρης Γκάνιος.

Στο video clip συμμετέχει και η γνωστή χορογράφος Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου! Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής ήρθε για να δώσει μια εναλλακτική ματιά στην ελληνική ροκ σκηνή που σίγουρα δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει κάποιες live εμφανίσεις για την παρουσίαση του νέου του single.

Το «Hey» του Νίκου Τσαμπάση κυκλοφορεί από την Panik Records.

Αφήστε το σχόλιό σας