Έλενα Παπαρίζου: Πρώτη γεύση από το «Χριστούγεννα Ξανά»

-

Δες και αυτά

Τα Χριστούγεννα φέτος έρχονται παρέα με την Έλενα Παπαρίζου.

Με απόλυτα γιορτινή διάθεση, Έλενα Παπαρίζου, η «Number One» ντίβα της pop στην Ελλάδα, μας φέρνει πιο κοντά στα Χριστούγεννα με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Χριστούγεννα Ξανά», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Χριστούγεννα Ξανά» υπογράφουν ο Αναστάσιος Α. Παπαναστασίου και η ομάδα των ARCADE, την οποία αποτελούν ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Παύλος Μανώλης, ο Diveno και ο Gabriel Russel, και έχει υπογράψει επίσης τις επιτυχίες «Αν Με Δεις Να Κλαίω» και «Κάτι Σκοτεινό».

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του, το καινούργιο single «Κάτι Σκοτεινό» της Έλενας Παπαρίζου κατέκτησε την κορυφή του iTunes στην Ελλάδα.

Η νέα μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς τραγουδίστριας έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση και σαρώνει επίσης στα ραδιοφωνικά charts. Το «Κάτι Σκοτεινό» βρίσκεται στο Νο. 14 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο και η πορεία του είναι ανοδική.

Το νέο χριστουγεννιάτικο single της Έλενας Παπαρίζου θα κυκλοφορήσει παράλληλα και σε αγγλόφωνη έκδοση, η οποία θα έχει τον τίτλο «It Is Christmas».

Ακολουθήστε την Έλενα Παπαρίζου στο Spotify και ακούστε πρώτοι το «Χριστούγεννα Ξανά» και το «It Is Christmas» τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Ποιος θα σε πάρει αγκαλιά,
ήρθαν Χριστούγεννα ξανά…

 

Αφήστε το σχόλιό σας