Τα συναισθήματά της για τη Δέσποινα Βανδή και τις ημέρες που μοιράστηκαν στην περιοδεία του εξέφρασε η Έλενα Παπαρίζου.

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου ολοκλήρωσαν την καλοκαιρινή περιοδεία τους και το μόνο που κρατούν είναι όμορφες στιγμές και μία εξαιρετική σχέση που «γεννήθηκε» μέσα από την έκδηλη χημεία τους.

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, παρουσάσαν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, με ανατρεπτικά ντουέτα και με ξεχωριστές ερμηνείες.

Ξεκίνησαν από την Αθήνα και το Θέατρο Βράχων, ταξίδεψαν σε επιλεγμένες πόλεις ανά την Ελλάδα και πέρασαν από την Κύπρο για δύο συναυλίες πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Μετά τη λήξη της περιοδείας της, η Έλενα Παπαρίζου χρησιμοποίησε τα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να εκφράσει τα συναισθήματά της για τη Δέσποινα Βανδή και τις ημέρες που μοιράστηκαν:

«Δέσποινα μου!!! Με έχει συγκινήσει πολύ αυτό το καλοκαίρι που δεν τελείωσε ποτέ… Εύχομαι να συναντηθούμε. Πραγματικά σ’ αγάπησα… Σε λάτρεψα…», έγραψε για τη συνάδελφό της, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες τους: «Ξέρω πως είναι πολύ βαρετό για κόσμο να διαβάζει ονόματα αλλά οφείλω να πω όλα τα ονόματα από τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε!»

Η Έλενα Παπαρίζου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους: «Και τέλος, μια τεράστια αγκαλιά σε όσους μας συντροφεύσατε αυτό το καλοκαίρι στις συναυλίες μας σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο!»

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Έλενα Παπαρίζου είχε μιλήσει για τις τρεις ημέρες που την έφεραν κοντά με τη Δέσποινα Βανδή:

«Με τη Δέσποινα συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά πέρσι σε μια συναυλία που δώσαμε στην Κύπρο μαζί με τον Ρέμο, τον Ρουβά και τις MΕΛΙSSES. Mε αφορμή αυτό, λοιπόν, πέρσι το Σεπτέμβριο πρώτη φορά ήρθαμε κοντά. Πριν γνωριζόμασταν τυπικά {…} αλλά αυτές τις τρεις μέρες στην Κύπρο ήμασταν συνέχεια μαζί.

Συζητούσαμε τα πάντα, για τις οικογένειες, τη δουλειά μας, προσωπικά και επαγγελματικά. Εκεί που δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τη φράση μου, την ολοκλήρωνε εκείνη, η μία έκοβε, η άλλη έραβε. Συμφωνούσαμε στις απόψεις μας, είχαμε ωραία χημεία. Και από τότε είχαμε πει “υπάρχει λόγος, πρέπει να συνεργαστούμε”», είχε αποκαλύψει η «Number One» τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης:
Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου μαγείρεψαν για τα παιδιά

Δέσποινα Βανδή - Έλενα Παπαρίζου - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας