Η Έλενα Παπαρίζου βαδίζει ξανά σε αγγλόφωνα μονοπάτια με το «Totally Erased».

Ένα ολοκαίνουριο single που σβήνει τους έρωτες του χθες κυκλοφορεί η Έλενα Παπαρίζου.

Η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας μάς έχει χαρίσει ανεπανάληπτες ημέρες τραγουδώντας τεράστιες επιτυχίες στα ελληνικά. Αυτή όμως είναι μία μόνο λωρίδα από το πολύχρωμο «Ουράνιο Τόξο» που τη συνθέτει καλλιτεχνικά.

Άλλη μία πτυχή της διαχρονικά αγαπημένης Έλενας Παπαρίζου είναι το αγγλόφωνο ρεπερτόριο στο οποίο ειδικεύεται εξίσου και ανταποκρίνεται με την ίδια χαρακτηριστική ευκολία. Τραγουδώντας στα αγγλικά, εξάλλου, έχει ζήσει τις πιο ένδοξες στιγμές της καριέρας της και μας έχει προσφέρει απλόχερα πολλά αγγλόφωνα smash hits, τα περισσότερα από κάθε άλλο Έλληνα καλλιτέχνη.

Το «Totally Erased» είναι η αγγλόφωνη έκδοση της τελευταίας επιτυχίας της Έλενας Παπαρίζου, «Έτσι Κι Έτσι». Το τραγούδι δίνει στη συνέχεια στην παράδοση που ακολουθεί η Ελληνίδα ντίβα της pop να παρουσιάζει τα περισσότερα singles σε δύο γλωσσικές εκδοχές.

Το «Έτσι Κι Έτσι» συμπεριλαμβάνεται στον ολοκαίνουριο δίσκο «Ουράνιο Τόξο», που κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου, ανέβηκε στην πρώτη θέση του επίσημου IFPI Chart και έχει συγκεντρώσει πάνω από 65.000.000 συνολικά streams στο YouTube και στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ επεκτείνει μία μοναδική επίδοση για την Έλενα Παπαρίζου: Είναι η όγδοη δισκογραφική δουλειά της που κατακτά το Νο1 των πωλήσεων.

Το «Totally Erased» είναι άλλη μία ξεχωριστή προσθήκη στον πλούσιο αγγλόφωνο κατάλογό της Έλενας Παπαρίζου, ο οποίος μετρά εδώ και δύο δεκαετίες μία σειρά από ολοκληρωμένα άλμπουμ, CD singles και επιτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό.

Η μουσική και οι ελληνικοί στίχοι είναι δημιουργία του Δημήτρη Ξυπολιά. Τους στίχους στα αγγλικά προσθέτει ο Νεκτάριος Τυράκης.

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να αποκαλυφθεί ένα ψηφιακό EP με τέσσερα διαφορετικά remixes του τραγουδιού.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας