Για τις συνεργασίες, τον ανταγωνισμό και τα όρια μίλησε η Έλενα Παπαρίζου σε μία αυθόρμητη συνέντευξη.

Η Έλενα Παπαρίζου φωτογραφήθηκε με vintage διάθεση για το περιοδικό «Γυναίκα».

Ώριμη και απελευθερωμένη, νιώθει ευτυχισμένη και ονειρεύεται το μέλλον. Αν και δεν της αρέσει να μιλά για τον εαυτό της, αφέθηκε σε μία αυθόρμητη συζήτηση με τη Χριστίνα Πολίτη.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή;

«Με πάρα πολλή αγάπη. Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, αλλά μάλλον τυπικά, πάντα με πολύ σεβασμό και ειδικά από τη δική μου πλευρά, αφού όταν εγώ ξεκίνησα η Δέσποινα ήταν ήδη φτασμένη σταρ. Την είχα δει πολλές φορές στα φαντασμαγορικά shows που έκανε στα μαγαζιά.

Συναντηθήκαμε πριν από ένα χρόνο επαγγελματικά για πρώτη φορά στη σκηνή, σε μία συναυλία στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Αντώνη Ρέμο. Ντουέτο δεν είχαμε κάνει ποτέ, αλλά εκείνο το τριήμερο κάναμε πολλή παρέα, καταλάβαμε πως έχουμε χημεία και κολλήσαμε.»

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά τους;

«Καθόλου! Είμαστε μαζί όλη την ώρα, η μία συμπληρώνει την άλλη – κάτι που δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές στη ζωή μου, όχι μόνο με γυναίκα, αλλά γενικά με άνθρωπο. Η Δέσποινα είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις. Ένα περίεργο και μαγικό πράγμα.

Η φετινή συνεργασία ήταν κατάληξη της άψογης σχέσης μας. Δεν ξέρω ποια το πρότεινε πρώτα, αλλά φάνηκε ως το πιο φυσιολογικό πράγμα. Σαφώς η Δέσποινα έχει μεγαλύτερη πορεία, αλλά έχουμε τον ίδιο στόχο.»

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou (Γυναίκα) - Hit Channel
Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για τους άλλους, αλλά και εκείνη δεν έχει κάνει λίγα. Έχει φέρει στη χώρα αξέχαστες στιγμές και παραμένει αυθόρμητη και εξαιρετικά χαμηλών τόνων.

«Μ’ αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και να μην καταπιέζομαι.

Προτιμώ να μιλάω για τους άλλους παρά για μένα. Όταν δίνω μια συνέντευξη, αναγκαστικά πρέπει να μιλήσω για τον εαυτό μου, αλλά νιώθω άβολα. Δεν το έχω με τον μονόλογο. Μου αρέσει ο διάλογος. Γι’ αυτό μου αρέσουν και οι συνεργασίες.»

Είναι εύκολες οι συνεργασίες στο χώρο;

«Κατά καιρούς έχω γνωρίσει και δύσκολους χαρακτήρες, αλλά προσπαθώ να βρω το καλό κομμάτι, ψάχνω και επιμένω. Βλέπω την ψυχή σαν ένα χρυσό σακίδιο όπου μέσα βρίσκω θησαυρούς.

Στη ζωή τα εμπόδια έρχονται πιο εύκολα από τα ευχάριστα πράγματα. Κάθε εμπόδιο για καλό, που λένε. Πρέπει να αγωνιζόμαστε να γυρνάμε τα πράγματα υπέρ μας. Τα αρνητικά να τα μετατρέπουμε σε θετικά.»

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou (Γυναίκα) - Hit Channel

Η Έλενα Παπαρίζου είναι αυθόρμητη, σαν χείμαρρος. Μπορεί κάποιοι αυτό να το παρεξηγούν ως αφέλεια ή αγαθοσύνη και να τη θεωρούν δεδομένη;

«Έχει συμβεί κι αυτό. Όλοι είμαστε καλοί μέχρι να αποδείξουμε το αντίθετο. Εγώ επιμένω και υπομένω θετικά μέχρι να μου γυρίσει ανάποδα. Έχω αντοχές αλλά και όρια. Οφείλουμε να είμαστε θετικοί, καλοί και δοτικοί όσο περισσότερο μπορούμε. Μετά καλύτερα να λύνουμε τα θέματα με ειλικρίνεια και να προστατεύουμε τον εαυτό μας… και ό,τι προκύψει.»

Στη Σουηδία τιμούν τις μεγάλες προσωπικότητες. Εδώ είναι μια χώρα που απαξιώνει τους σταρ και μετά, όταν φτάσουν κυριολεκτικά στα ουράνια, τους αποθεώνει.

«Ακριβώς. Θα συνιστούσα σε όσους έχουν account στο Facebook να ακολουθήσουν μια σελίδα που λέγεται «Παλιά Αθήνα». Έχω έναν εξαιρετικό παραγωγό και μέντορα, τον Γιάννη Δόξα. Εκείνος μου τα μαθαίνει όλα, ακόμα και το να παρατηρώ τα παλιά κτήρια της Αθήνας.

Όταν δεν υπήρχαν τα social media και η ξενομανία, η Ελλάδα ήταν σπουδαία. Τώρα πια ο κόσμος δεν γνωρίζει καλά τι έγινε με τον Χατζιδάκι, τον Θεοδωράκη, τη Φαραντούρη. Κι εγώ τώρα τα μαθαίνω, στα 35 μου, αλλά είμαι δεκτική. Δεν μένω μόνο στην τελευταία λέξη της μόδας στα παπούτσια… Όταν θα βγει ο δίσκος μου τον Οκτώβριο, θα είναι μια ωραία έκπληξη που συμπεριλαμβάνει όλα τα παραπάνω.»

Συνέντευξη / Φωτογραφίες: Περιοδικό «Γυναίκα»

Δείτε επίσης:
Η λαμπερή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στα Mad VMΑ 2017

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - Mad Video Music Awards 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας